• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

24.05.2022

21:29

OD POČETKA GODINE IZGUBILU SU DVOJICU DRUGARA... Nenad Periš posvetio reči koje slamaju srca Matejevim prijateljima

Informer

Vesti

OD POČETKA GODINE IZGUBILU SU DVOJICU DRUGARA... Nenad Periš posvetio reči koje slamaju srca Matejevim prijateljima

Podeli vest

Prošle nedelje Periš je javio Matejevim prijateljima vest od koje su se svi pribojavali - Matej je nađen mrtav u Dunavu, a samo tri meseca pre Matejevog nestanka izgubili su još jednog prijatelja

Vest da je Matej Periš (28) nestao, u noći između 30. i 31. decembra prošle godine, njegovom ocu saopštili su drugovi mladića. Sa njima je Nenad bezboj puta pričao, ali do dan danas nije saznao zašto ih je Matej napustio i izašao iz "Gotika".

Prošle nedelje Periš im je javio vest od koje su se svi pribojavali - Matej je nađen mrtav u Dunavu.

- To su mladi i dobri momci. Trenutno su jako loše zbog svega što se dogodilo. Zamislite, od početka godine izgubili su dvojicu drugova. Pre mog Mateje nastradao im je prijatelj. Osećam njihovu bol. Pričali smo juče o mom sinu, o tome šta je voleo, kakav je bio... Nemojte im uzeti za zlo, ako ih za nekoliko godina vidite da se smeju. Oni su mladi i moraju da žive. Želim im da dobiju decu i budu dobri ljudi. Da budu na njih ponosni kao što sam ja na mog Matej - kaže Periš

Prijatelji nastradalog Mateja Periša koji su bili sa njim u gradu kada je nestao u Splitu su organizovali opraštanje. Okupljeni na brodovima upalili su baklje i gradom se zaorio gromoglasan aplauz, nakon čega je usledila zajednička molitva.

Foto: Tanjug

Split, prijatelji se opraštaju od Mateja Periša

- Hvala vam svima, pokazali ste veliko srce. Ovakva podrška čoveka čini čovekom - kazao je Nenad Periš.

Otac nastradalog mladića u razgovoru za "Telegraf.rs" rekao je da je juče sahranio svoga sina u krugu porodice i prijatelja.

- Ružno je reći da sam srećan, ali jesam jer sam našao sina. Njegovo srce je prestalo da kuca u Beogradu. Znam gde je grob mog sina i uvek mogu da odem na njega i da se pomolim za Matejev  nebeski život - kaže Nenad. 

Foto: Informer

Nenad Periš nadbiskup Stanislav Hočevar i patrijarh Porfirije

Na dan sahrane u medijima se pojavio novi snimak sa šetališta kod Savanove, ali nije poznato gde Matej trči i šta traži.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija