• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

26.05.2022

10:46

ODBRANA VOZAČA BMW KOJI JE UDARIO KAMION NA PANČEVCU! Objasnio do detalja  šta se dogodilo ISTRAGA ANALIZIRA SNIMKE

printscreen

Vesti

ODBRANA VOZAČA BMW KOJI JE UDARIO KAMION NA PANČEVCU! Objasnio do detalja šta se dogodilo ISTRAGA ANALIZIRA SNIMKE

Podeli vest

Nemački državljanin K. S. (47) vozač BMW, koji je pre tri dana udario u kamion na Pančevačkom mostu, nakon čega je nastradao bračni par Dobrinka (77) i Trivun Jevtić (77) iz Slanaca, saslušan je u tužilaštvu, a potom mu je zabranjeno da napusti zemlju

Kako nezvanično saznajemo na saslušanju je objasnio šta se desilo neposredno pre jezive tragedije. 

- Išao sam u pravcu Bulevara despota Stefana, kada je kamion ispred mene prešao u levu traku i tada sam udario u njega... Nisam pio, niti koristio narkotike - rekao je navodno K.S. 

Foto: J.R.

Slika užasa

Nakon saslušanja, oduzeta su mu dokumenta kako ne bi napustio zemlju.

- Tokom istrage biće saslušani svi svedoci tragedije, ali će se i pregledati snimci sa kamera. Naime, most je pokriven video nadzorom te će se tačno videti šta se dogodilo - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Kako smo ranije izveštavali saobraćajna nezgoda u kojoj je bračni par nastrdao dogodila se 23. maja na Pančevačkom mostu oko 18. 20 sati.

- Na Pančevačkom mostu su dve trake u jednom smeru. Kamion "zastava", u kom je bio bračni par, kretao se u istom smeru kao i BMW iz Borče ka Bogosloviji. Kako se pretpostavlja kamion je išao desnom trakom i pokušao je da se prestroji u levu traku kako bi išao ka Bogosloviji. U trenutku kada je to pokušao automobil BMW ga je udario - objansio je ranije izvor Informera. 

Foto: J.R.

Pokrivena tela nesrećnog bračnog para

On je dodao da je kamion od siline udarca udario u ogradu. 

- Tom prilikom se odvojila kabina. Odnosno, pretpostavlja se da je nesrećna žena ispala iz kabine dok je vozač kamiona proleteo kroz šoferšajbnu koja je nađena nedaleko od njegovog tela. Telo žene izvučeno je iz vode na svega metar dva od obale - rekao je naš sagovornik.

Foto: J.R.

Kuća koju su Dobrinka i Trivun sagradili u Slancima

Rade Jevtić, sin nastradalog bračnog para za dan nakon jezive tragedije za Informer je objasnio da su se tog kobnog dana njegovi roditelji vraćali kući iz Ovče. 

- Tamo imamo njivu. Svakodnevno su išli tamo da obraćuju zemlju. Moji roditelji su sve stekli sami i sa svojih deset prstiju. Duže od pola veka su proveli zajedno, 60 godina, tako su nas i napustili - rekao je Rade, koga je tada zanimalo u kom trenutku su mu roditelji nastrdali, da li u trenutku sudara ili nakon što su ispali iz kabine. 

Bračni par je sahranjen, a vozaču BMW na teret se stavlja krivično delo Teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija