• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.05.2022

11:54

UŽAS! Dve saobraćajne nesreće u 15 minuta u Pančevu! DVA VOZAČA POGINULA

printscreen

Vesti

UŽAS! Dve saobraćajne nesreće u 15 minuta u Pančevu! DVA VOZAČA POGINULA

Podeli vest

U Pančevu jutros za 15 minuta dogodile su se dve saobraćajne nesreće u kojima su nastradali vozači

Naime, prva saobraćajna nezgoda dogodila je se oko 08:20 časova na raskrsnici ulica Prvomajske, Bavaništanski put i Stevana Šupljikca u Pančevu, dok se duga dogodila na Putu Kovin ka Idvoru oko 8.35 sati, o kojoj smo već pisali i u kojoj je nastradao vozač.

U prvoj saobraćajnoj nesreći sudarili su se automobili marke "fiat" i teretno vozilo kojim je upravljao Lj. M .(62) 

Foto: informer.rs M.Š.

Policija obavila uviđaj 

- Vozač "fiata" D.J. (60 ) nastradao je na licu mesta dok je putnica R. J. (84) koja je bila sa njim zadobila teške telesne povrede i prevezena je u Urgentni centar. D.J. se kretao ulicom Bavaništanski put iz pravca Bavaništa ka ulici Stevana Šupljikca. Dolaskom do raskrsnice, gde je na semaforu bilo žuto trepćuće svetlo, kakao se sumnja, nije ispoštovao saobraćajni znak ukrštanje sa putem sa pravom prvenstva i sudario se sa kamionom- objasnio je izvor Informera i dodao da je "fiat"  krenuo levo, te da nije ustupio pravo prvenstva prolaza teretnom vozilu . 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija