• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.05.2022

11:57

OTAC BOMBAŠA IZ INĐIJE ISPRIČAO SVOJU STRANU PRIČE: Moj sin je dobar momak, napao ih je da bi ZAŠTITIO PORODICU (VIDEO)

printscreen

Vesti

OTAC BOMBAŠA IZ INĐIJE ISPRIČAO SVOJU STRANU PRIČE: Moj sin je dobar momak, napao ih je da bi ZAŠTITIO PORODICU (VIDEO)

Podeli vest

Posle šokantnog napada koji se u četvrtak desio u Inđiji, gde je mladić Zoran R.(23), prvo iz pištolja pucao i ranio gosta kafića, a potom se vratio i na isto mesto bacio kašikaru, redakciji portala Informer.rs obratio se otac napadača i izneo svoju stranu priče

Iako su snimci šokantnog nasilja na kojima se vidi kako Zoran R. dolazi u kafić i iz pištolja puca na gosta, a potom se vraća na isto mesto i u kafić baca bombu, brutalnošću zgrozili javnost, mladićev otac u ekskluzivnoj izjavi za portal Informer.rs tvrdi da je istina drugačija...te da je njegov sin sve to uradio kako bi zaštitio svoju porodicu.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Pre nekoliko dana, taj napadnuti i još jedan momak, naoružani kalašnjikovima presreli su ga na putu dok je išao na posao...Izvukli su ga iz kola, pretukli ga i najgore ponižavali. Tada su mu oduzeli automobil i zapretili da će ukoliko im ne donese 4.000 evra upasti u našu kuću i svašta uraditi, ispričao je Mirko R.(44) uz opasku da ne pokušava opravdati ono što je Zoran uradio, već da samo želi da se zna prava istina i povod svemu tome.

On ističe da je pod tim pretnjama Zoran zaključio da porodicu može da zaštiti jedino ako im se suprotstavi!

- Gledao sam snimak napada, promašio ih je zato mislim da je samo hteo da ih zaplaši, da nije hteo nikoga da ubije. Ona bomba koju je bacio na njih je defanzivna i svako ko je bio u prilici da je koristi zna da ona ne može da ubije. Zato mislim da je samo hteo da ih zaplaši.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Otac napadača takođe kaže da vest koju su mediji objavili o njegovom hapšenju ne odgovara istini, jer se njegov sin predao policiji.

- Posle napada nije došao kući, ali jeste došla policija da ga traži. Nekih sat i po posle napada pozvao me je njegov advokat i rekao da se Zoran predao i da je u prisustvu advokata i policijskog inspektora dao izjavu u stanici policije u Inđiji, odakle je prevezen u pritvor u Sremsku Mitrovicu- ispričao je Mirko R. uz napomenu da je njegov sin dobar momak, da bude kod kuće i da već tri godine radi.

Evo kako je sve to izgledalo u oku kamere

I iz drugog ugla




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Radovan

pre 1 godinu

Sa kamatarima i kriminalcima nema druge, momka pusto te na slobodu

Zoran

pre 1 godinu

Ako je tako kao sto kaze gospodin ako je pucao na njih jedino steta sto je promasio tj nije zavrsio posao za koji je dosao.

Ja

pre 1 godinu

Dobar momak, a uzima pare na kamatu i ima bombu i pistolj, hahah.

Žigolo

pre 1 godinu

Dva sasvim verovatna motiva: 1) Zelenaški dugovi 2) Rat oko trgovine drogom

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija