• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: J. Marković

Autor: Informer.rs

28.05.2022

20:28

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) EKSKLUZIVNO! Ovako je kamion razvalio ogradu na Pančevcu! Trivun (77) ispada iz kabine, a njegova supruga...

Printscreen

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) EKSKLUZIVNO! Ovako je kamion razvalio ogradu na Pančevcu! Trivun (77) ispada iz kabine, a njegova supruga...

Podeli vest

Informer je došao do ekskluzivnog snimka na kom se jasno vidi trenutak kada kamion probija ogradu Pančevačkog mosta, a bračni par Trivun (77) i Dobrinka (77) Jevtić odlaze u smrt

Na snimku koji smo dobili vidi se kako bračni par Jevtić, nakon sudara sa BMW-om gubi život.

Pri udarcu, za koji se, kako se pretpostavljalo, sada i vidi, da je bio strahovito jak, kamion bračnog para Jevtić udara u zaštitnu ogradu mosta. Od siline udarca - ograda se probija, a kamion je rasturen!

Kabina kamiona nakon probijanja ograde "leti" s mosta, a Trivun ispada iz nje pri samom probijanju, kao i Dobrinka, svako sa svoje strane vozila.  Zbog toga je, veruje se, i razlika od nekoliko metara gde su tela supružnika pala. Trivun je pronađen na zemlji ispod mosta, a Dobrinka u vodi.

Podsetimo, prilikom pokušaja prestrojavanja, BMW nemačkih registarskih tablica naleteo na kamion "Zastava" u kome su se vozili supružnici Trivun Jevtić (77)  i Dobrinka Jevtić (77). Od siline udara kabina kamiona je probila ogradu, a putnici su ispali.

Očevici koji su našli ispod mosta takođe se bili užasnuti sudarom koji se dogodio iznad njih. 

- Svašta sam video i čuo, ali ovako nešto nikad. Čula se škripa guma i jeziv udarac. To je toliko puklo da sam pomislio da se most ruši. Kada samo pogledao gore visio je deo vozila, kasnije sam shvatio da je reč o kamionu, visio je iznad dela gde je pukla ograda - rekao je Beograđanin koji se u trenutku sudara našao ispod Pančevačkog mosta.

Kako je objasnio u neverici je gledao potpuno uništen kamion. 

- Nisam mogao da verujem svojim očima. Kamion je bio zgužvan u sekundi do neprepoznatljivosti. Ograda je bila probijena i dole se videlo telo nesrećnog muškarca. U prvom trenutku se nije videlo da je i žena ispala iz kabine u vodu. Njeno telo izvukli su pripadnici rečne policije - objasnio je naš sagovornik. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59