• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.05.2022

12:05

IDENTIFIKOVAN RAZBOJNIK! Ženu umalo udavio dok joj je kidao lanče s vrata, OPLJAČKANOJ ŽRTVI IZBIJEN ZUB

printscreen/Instagram

Vesti

IDENTIFIKOVAN RAZBOJNIK! Ženu umalo udavio dok joj je kidao lanče s vrata, OPLJAČKANOJ ŽRTVI IZBIJEN ZUB

Podeli vest

Razbojnik koji je umalo udavio ženu u bloku 72 u Novom Beogradu identifikovan je te se očekuje da ubrzo bude uhapšen, nezvanično saznaje Informer

Prema nezvaničnim informacijama razbojništvo je prijavljeno juče. 

- Policija je ubrzo nakon prijave preduzela sve kako bi identifikovala razbojnika i u tome je uspela. Očekuje se da će napadač ubrzo biti uhapšen - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Podsetimo, juče u popodnevnim satima dogodilo se brutalno razbojništvo kada je mlađi muškarac opljačako ženu koja je šetala psa. 

Naime, na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama vidi se žena koja šeta psa, ali i još jedan građanin koji sedi na klupi. 

U jednom trenutku mlađi muškarac prolazi pored žene i ubrzo se vraća. 

Odlazi do žene koja je u tom trenutku zastala da razgovara sa komšijom koji je takođe bio sa psom.

Mladić prilazi i za nekoliko sekundi mladić nasrće na ženu pokušavajući da je uhvati za lanče. 

Žena se brani, pokušava i komšija da joj pomogne ali to nije oemlo razbojnika u nameri. 

Foto: Printscreen 192.rs Instagram

opljačkana žena pala u trenutku kada je razbojnik pokidao lanče

Vukao je iz sve snage lanče, koje je kako se čini teško pokidao. u trenutku kada je kako se pretpostavlja pokidao lanče nesrećna žena je pala na trotoar. 

Obaveštena je policija ali i hitna pomoć jer je opljačkana žena bila u potpunom šoku. Kasnije je navodno utvrđeno da joj je prilikom razbojništva izbijen jedan zub. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija