• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.05.2022

11:58

UBIJENI VUK ZAVRŠIO ŠKOLU ZA PILOTA "Otišao si zauvek pod obalake, prerano je" PORODICA SLOMLJENA OD BOLA NAPUSTILA KUĆU

printscreen

Vesti

UBIJENI VUK ZAVRŠIO ŠKOLU ZA PILOTA "Otišao si zauvek pod obalake, prerano je" PORODICA SLOMLJENA OD BOLA NAPUSTILA KUĆU

Podeli vest

Vuk J. koji je sinoć ubijen u Surčinu završio je školu za pilote u Vršcu i imao je velike planove za život, kažu njegovi prijatelji

Ekipa Informera bila je danas na mestu gde je u nedelju uveče Đura N. ubio iz kalašnjikova Vuka J. 

Na mestu ubistva postoje tragovi krvi, rupe od metaka, a stoji i automobil na kom su polomljena stakla. U porodičnoj kući ubijenog nikoga nije bilo. Prijatelji kažu da su se sklonili nakon što se sve dogodilo.

- Vukova porodica je slomljena! On je bio omiljen u familiji. Bio je dobro dete. Završio je školu za pilote u Vršcu. Planirao je da život posveti nebi i letenju, a sada je prerano otišao pod oblake. Njegovi ne mogu da dođu sebi. Sklonili su se iz porodične kuće, ne žele nikoga da vide - kaže za Informer jedan od prijatelja.

On dodaje da porodicu jako pogađaju navodi da je Vuk ubijen jer je reketirao Đuru.

- Pojedini govore da je bio diler, drugi da je reketirao ubicu, ali ja u to prosto ne mogu da poveruje. Vuk je bio sjajan mladić. Uvek nasmejan i pozitivan. Ne mogu da shvatim da je neko mogao da mu oduzme život tek tako - završava naš sagovornik.

Foto: printscreen

Ubica Đura N.

Vukov ubica Đura N. takođe je poznat kao dobar mladić. On je završio kuvarsku šolu, radio je u najelitnijim hotelima, igrao je folklor i bio je veoma pobožan. Često je obilazio srpske svetinje, a plivao je i za časni krst na Bogojavljenje.

On je u nedelju uveče pucao u Vuka iz kalašnjikova, jer je on navodno pokušao da mu otme auto na ime duga. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija