• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/telegraf.rs

31.05.2022

13:07

Ispovest brata ubijenog mladića iz Surčina: "MOJ BRAT JE UBIJEN JER SE BORIO ZA PRAVDU I NEMOĆNO DETE"

printscreen

Vesti

Ispovest brata ubijenog mladića iz Surčina: "MOJ BRAT JE UBIJEN JER SE BORIO ZA PRAVDU I NEMOĆNO DETE"

Podeli vest

Policija traga za Đurom N. (23) koji je u nedelju oko 20 časova ubio Vuka Jolovića (35) u beogradskom naselju Jakovo naočigled brata od tetke M. M. koji je za medije ispričao šta se tačno dogodilo

M.M. je kobne večeri bio sa ubijenim bratom, a dan nakon brutalnog ubistva ispričao je šta se, tačno dogodilo. 

- Bio sam sa Vukom na ulici kada je osumnjičeni zapucao. Pogodio je Vuka koji je pao na zemlju, zatim je prišao i ispalio još jedan rafal na njega- ispričao je za Telegraf.rs M.M. brat ubijenog Vuka i dodao:

Foto: Informer

Uviđaj nakon napada 

- Vuk je ubijen jer je štitio jednog dečaka koga je Đura maltretirao. Osumnjičeni za ubistvo mog brata naterao je jedno dete koje je siroče da pliva u Savi i sve je to snimao telefonom i postavio na društvenu mrežu. Moj brat ga je u nedelju sreo i pitao ga zašto to radi. Izbila je tuča. U celu priču umešao se i Đurin otac - rekao je M.M. 

Kako je naveo niko nije slutio da će u jednom trenutku Đura ući u kuću i uzeti automatsku pušku.

- Bio sam sa Vukom na ulici kada je osumnjičeni zapucao. Pogodio je Vuka koji je pao na zemlju, zatim je prišao i ispalio još jedan rafal na njega. Po ovome ubistvo se nije desilo iz nehata, nego sa namerom. Molio sam da spusti pušku da mogu da priđem i pomognem Vuku - objašnjava M.M.

Foto: Informer

Potraga za Đurom još uvek traje

Prema rečima sagovornika Telegraf.rs, Đura je, zatim, utrčao u kuću i uzeo drugu pušku sa kojom je izašao.

- Bio sam pored Vuka. Lovačku pušku je uperio u mene. Svi smo mu govorili da spusti pušku, a ja sam ga pitao: "Hoćes i mene da ubiješ?", a on je rekao:" Tebe, neću.". Đura je seo je u svoj "golf 4" i pobegao - jedva govori brat ubijenog Vuka.

M. M. je teško ranjenog Vuka stavio u kola i prevezao u Dom zdravlja u Surčinu.

- Moj brat je do pola puta bio svestan. Čak me je držao za rame...- priča M.M.

Borba lekara trajala je do juče jedan sat iza ponoći kada su konstatovali smrt Vuka Jolovića.

- Moj brat nije bio diler. Bio je pilot, završio Ekonomski fakultet. Igrao fudbal u klubu "Crvena Zvezda". Ubijen je jer se borio za pravdu i za nemoćno dete - dodao je M.M.

Foto: Nikola Šević

Metak pogodio u staklo automobila

Kako je naveo osumnjičenog Đuru N. znao od ranije.

Sestra ubijenog mladića objasnila je da im je Vuk bio kao rođeni brat.

- Vuk mi je bio brat od tetke. U našoj kući je rastao, ja sam ga gajila...Čuvala sam ga i vodila na trening. Bio je moj ponos...Nas je u kući bilo četvoro, a Vuk nam je bio kao rođeni, a mojim roditeljima kao peto dete - rekla je S.M. sestra ubijenog Vuka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan lala

pre 2 godine

Zasto Vuk nije prijavio maltretiranje deteta nego je sam resavao nasilje ? Neverujem u pricu Vukovog brata kao ni u Djurinu . Ima tu mnogo mutnog , jedan pilot sa jednim djilkanom tuce se na ulici . Resice to istrazitelji sigurno bice tu svasta.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija