• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

01.06.2022

18:14

"PI*KE PANDURSKE, JE*AĆU VAM MAMU, VIDEĆETE VI KOGA STE PRIVELI, NE ZNATE VI KO JE MOJ OTAC" Na proslavi mature bahate tinedžerke i fizički napale policajce!

MUP Srbije

Vesti

"PI*KE PANDURSKE, JE*AĆU VAM MAMU, VIDEĆETE VI KOGA STE PRIVELI, NE ZNATE VI KO JE MOJ OTAC" Na proslavi mature bahate tinedžerke i fizički napale policajce!

Podeli vest

Tri maturatkinje privedene su 27. maja u policijsku stanicu na Zvezdari, nakon sramotnog incidenta koje su napravile na proslavi ispraćaja maturanata Šeste beogradske gimnazije

Sve je počelo kada je iz škole stigao poziv policiji da se u dvorištu nalaze dva sumnjiva mladića koja nisu njihovi učenici, piše Telegraf.

Policija ih je udaljila, a kod jednog je tom prilikom uočila i crvenu baklju za pojasom.

Međutim, dok su mladići odlazili, usledilo je zaprepašćujuće ponašanje devojaka. Dve maturantkinje krenule su da se svađaju, guraju, a potom i dave. Policijske službenice su ih, kako prenosi portal, prvo upozorile da se smire, a kada je jedna prišla da ih razdvoji, zadobila je udarac pesnicom blizu oka. Tada je na lice mesta došla i Interventna jedinica policije.

Maturantkinja koja je udarila pesnicom službenicu smeštena je u policijsko vozilo, što ju je dodatno razjarilo pa je, prema saznanjima Telegrafa, psovala i vikala: "Pi**e pandurske, j***aću vam mamu, videćete vi koga ste priveli, ne znate vi ko je moj otac".

Drami tu nije bio kraj, njene dve drugarice prišle su kolima i krenuo je novi napad. Svaka je otvorila po jedna vrata i vukla policijskog službenika za revere.

Jedna je vikala: "J**aću u vam mamu, pustite mi drugaricu". Druga se nadovezala istim rečnikom i pretnjama: "Džukele jedne, da li znate ko je moj otac, sad će doći Ć, ***aće vam svima mater, videćete svi ko je on".

Pripadnici Interventne jedinice odvojili su ih od policijskih kola i sve tri su privedene u stanicu.

Radisav Milić, direktor Šeste beogradske gimnazije, odgovorio je za Telegraf da se incident dogodio u parku ispred Zvezdara teatra, a da je proslava maturanata protekla bez incidenata.

- U školskom dvorištu Šeste beogradske gimnazije nakon završetka časova bila je kratka proslava maturanata tokom koje nije bilo incidenata, a o tome su brinule razredne starešine i desetak dežurnih nastavnika, kao i pripadnici policije. O incidentu u parku ispred Zvezdara teatra, o kojem imate određena saznanja nemamo precizne informacije, jer smo svi bili u dvorištu škole i imamo samo posredna saznanja da je došlo do incidenta i intervencije policije. Očekujemo izveštaj od policije i tada ćemo više moći da Vam saopštimo - kaže Milić.

Ono što se ipak pouzdano zna je da je ovakvo ponašanje maturanata, koji su već odrasle i zrele osobe, sramotno gde god da se desi - u školi ili na ulici, a naročito pred školom i posle proslave mature.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija