• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

02.06.2022

10:16

ZAPLENJEN HERION SE PROCENJUJE NA OKO POLA MILIONA EVRA! U "audiju" pronađena torba sa 20 kilograma opasne droge DETALJI HAPŠENJA U BUBANJ POTOKU

J. Rafailović/Informer

Vesti

ZAPLENJEN HERION SE PROCENJUJE NA OKO POLA MILIONA EVRA! U "audiju" pronađena torba sa 20 kilograma opasne droge DETALJI HAPŠENJA U BUBANJ POTOKU

Podeli vest

P.R.(41) iz Novog Pazara uhapšen kada je policija naplatnoj rampi u Vrčinu, Bubanj Potok, u njegovom automobilu pronašla oko 20 kilograma heroina, ako se uzme u obzir da je cena za ove drogeod 15 do 30 evra, procenjuje se da je zaplena vredna oko pola miliona

Kako nezvanično saznajemo policija je zaustavila vozilo i prilikom kontrole je pronađen heroin upakovan u foliju. 

- Heroin je bio spakovan u trobi koja je bila pronađena u gepeku automobila marke "audi". Vozilom je upravljao muškarac iz Novog Pazara - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Foto: informer.rs

Pronađena droga

On je dodao da je u torbi bilo spakovano 37 paketa , takozvanih cigli heroina.

-Merenjem je utvrđeno da sve zajedno ima oko 20 kilograma ove, izuzetno opasne droge - rekao je naš sagovornik. 

Foto: informer.rs

Heroin ivađen iz torbe 

Pretpostavlja se da se iza ovako velike zaplene heroina stoji operativni rad pripadnika MUP. 

Cena heroina u Srbiji u zavisnosti d čistoće kreće se od 15 do 30 evra, što po slobodnoj proceni ova zaplena iznosi oko pola miliona evra! 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija