• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.06.2022

10:09

JEZIVE PODUDARNOSTI ZLOČINA! Dve žene, obe Snežane, ubijene nožem u Barajevu, PRESUDILI IM MUŠKARCI SA KOJIMA SU BILE U VEZI

printscreen

Vesti

JEZIVE PODUDARNOSTI ZLOČINA! Dve žene, obe Snežane, ubijene nožem u Barajevu, PRESUDILI IM MUŠKARCI SA KOJIMA SU BILE U VEZI

Podeli vest

Za nešto manje od mesec dana u naselju Barajevo kod Beograda nožem su ubijene dve žene, obe Snežane. Presudili su im muškarci sa kojima su bile u nekoj vezi

Oba zločina koja su se dogodila na gotovo isti način, izvršili su muškarci koji su pokušali da se nakon toga ubiju. 

Prvo stravično ubistvo, u pomenutom beogradskom naselju dogodilo se 12. maja ove godine kada je Slaboljub J. (62) iz sela Rožanci kod Barajeva, kako se sumnja nožem zaklao prvu komšinicu i učiteljicu Snežanu Đ. (61), a potom pokušao da se ubije. 

Foto: Marko Đoković

Ovde je ubijena Snežana Đ.

Kako je ranije izveštavano Slavoljub je kobnog dana Snežanu prvo napao u plasteniku i udarao je prskalicom za vodu, da bi je potom brutalno izbo nožem i zapalio njenu kuću.

Snežanino telo pronađeno je u letnjoj kuhinji sa prerezanim grkljanom. Sumnja se da je motiv brutalnog ubsitva bila svađa između njih dvoje. 

- Njih dvoje su tog kobnog jutra pili kafu ispred njene kuće i delovali srećno i nasmejano. Pozdravljali su komšije i ništa nije slutilo na nezapamćenu tragediju. Snežana je otišla na posao, a vratila se posle podne, čula se sa ćerkama, pa posle ručka otišla u plastenik gde je planiarala da nešto seje - rekle su tada komšije.

Foto: Marko Đoković

Uviđaj na mestu zločina

Šta se tačno dogodilo između njih dvoje verovatno će se saznati na sudu. 

Meštani Barajeva još nisu uspeli da zaborave ovaj jezivi zločin kada se dogodio drugi još brutalniji. Naime, samo nekoliko nedelja kasnije, 5. juna, na istom mestu, sa sličnim motivima, i sa identičnim oružjem koje je, ponovo, odnelo život jedne ženske osobe, ovog puta Snežane S. (47).

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Telo Snežane S. zatečeno na dvorištu ispred kuće

Emotivni odnosi i u ovom slučaju su, čini se, bili presudan motiv i razlog koji je naveo, ovog puta, muškarca Zorana P. (51) da na svirep način ubije svoju bivšu partnerku Snežanu nožem, a zatim da, kao i u Slavoljubljevom slučaju, pokuša da sebi oduzme život, tačnije da sebi prereže grkljan.

Zoran je, navodno bio u vezi sa Snežanom, te su se posvađali, pa je u nedelju došao na kafu da se pomire. Pošto mu to nije pošlo za rukom, on ju je, kako se pretpostvalja usled patološke ljubomore na smrt izbo nožem.

Nesrećna žena preminula je pre dolaska Hitne pomoći, a Zoran je prebačen u bolnicu sa povredama opasnim po život.

Foto: informer.rs

Ubijena Snežana i Zoran P. 

Komšije koje su govorile o ovom zločinu u njihovom naselju i ovaj put su, kao i u prethodnom, navele kako ništa nije nagoveštavalo da bi do ovakvog ubistva uopšte moglo da dođe, te da je Zoran kod Snežane svako jutro pio kafu, i da nikada nisu bili bučni niti neprijatni.

- On je bio miran i povučen, okarakterisao bih ga - “hladan kao špricer”. Bio je automehaničar, čak je i ubijenoj često popravljao auto - istakle su komšije za medije ovom prilikom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija