• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

07.06.2022

15:06

NOV DETALJ JEZIVE TRAGEDIJE! Dete(3) vozili u bolnicu kolima koja su ga ubila!

Aleksandar Jovanović Cile

Vesti

NOV DETALJ JEZIVE TRAGEDIJE! Dete(3) vozili u bolnicu kolima koja su ga ubila!

Podeli vest

O. M. (17) vozač automobila marke "bmw" kojim je u Kupinovu udario dečaka D.J. (3), nakon jezive tragedije dao je svoj automobil da mališana voze u Hitnu

Kako nezvanično saznajemo nakon strašne tragedije koja se dogodila u nedelju oko 20 sati u Kupinovu, u opštini Pećinci, otac nastradalog D.J. je u automobilu "bmw" koji mu je udario dete pokušao da stigne do Hitne pomoći.

- O.M. je nakon što je udario dete bio potpuno van sebe. Scena je bila jeziva. Otac je podigao dete u ruke, bio je tu jedan prolaznik seli su u ista kola kojim je dete udareno i krenuli ka Hitnoj pomoći. Svi smo bili u šoku i sad ne mogu da se setim da li je O.M. upravljao kolima ili taj prolaznik - rekao je jedan od očevidaca užasne scene koja se dogodila pre dva dana.

Kako smo već izvestili ranije Hitna pomoć je odmah po pozivu krenula na mesto nezgode i susreli su se na jednom delu puta sa vozilom u kom je bio otac sa teško povređenim dečakom.

Nažalost lekari Hitne pomoći iako su dali sve od sebe nisu uspeli da spasu mališana. 

Podsetimo, saobraćajna nezgoda dogodila se u nedelju u Oračkoj ulici u Kupinovu kada je O.M "bmw" udario dečaka D.J. koji je istrčao iz parkića na ulicu.

Foto: printscreen

Ovde je O.M. udario dete 

Kako je za Informer objasnio teča nastradalog deteta D.J. je bio u parku sa ocem, kao i njegova supruga sa njihovim detetom. 

- D.J. je bio živahno dete. Izuzetno nestašan i brz. U trenutku se oteo ocu i istrčao na ulicu. Udario ga je automobil marke "bmw" kojim je zpravljao tinejdžer od 17 godina sa probnom dozvolom. U trenutku kada je dete istrčalo na ulicu, nije znao da se snađe da ukoči pre toga i udario ga je - rekao je teča u ponedeljak. 

Ekipa Informera bila je na mestu nezgode tamo nam je jedan od meštana objasnio da je dečak istrčao na ulicu kada je, navodno video kucu. 

- Pas je bio na ulici i on je istrčao, verovatno da ga pomazi. Nije ni došao do njega, udarila su ga kola, a kuca je pobegla. Telo deteta ostalo je da leži na asfaltu. U sledećem trenutku otac je zgrabio mališana i u stanju neverovatnog šoka sa njim u naručju ušli su u "bmw" i krenuli što su brže mogli da potraže pomoć lekara - ispričao je jedan od meštana za Informer.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Mesto jezive tragedije

 Nakon strašne nezgode policija je izašla na tere, obavili su uviđaj, kako smo sazanali tinejdžer koji je vozi automobil ima probnu dozvolu, alkotestiran je tokom uviđaja i nije imao alkohola u krvi. O.M. je po hitnom postupku saslušan kod sudije i određen mu je pritvor do 30 dana. 

U ponedeljak smo pokušali da stupimo u kontakt i sa njegovim roditeljima ali nikog nismo zatekli kući ili nisu bili u stanju da razgovaraju sa novinarima. 

- O.M. je povremeno uzimao očev automobil. Nije bio bahat u vožnji, vodio je račina kako vozi, verujem da je premlad da bi se snašao u ovakvim situacijama. Tragedija je velika, ali mislim da mu je dete bukvalno istrčalo pred automobil. Ne znam ni da li bi se iskusniji vozači od njega snašli - rekao je jedan od komšija porodice O.M. i dodao da su i njegovi roditelji u potpunom šoku zbog tragedije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija