• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/instagram moj beograd

08.06.2022

13:29

UKRAO NOVČANIK  SA STOLA U BARU NA ADI! Da li znate o ko je mladić sa snimka? PONUĐENA NAGRADA (FOTO)

Printscreen Moj_Beo_Grad Instagram

Vesti

UKRAO NOVČANIK SA STOLA U BARU NA ADI! Da li znate o ko je mladić sa snimka? PONUĐENA NAGRADA (FOTO)

Podeli vest

Nepoznati mladić iskoristio priliku i iz jednog kafića na Adi Ciganliji ukrao novčanik koji je bio na baru, Lice lopova snimila je kamera koja je postavljena u kafiću

Kako je navedeno na snimaku koji je postavljen je na instagram profilu moj Beograd krađa se dogodila pre pet dana, odnosno u petak prošle nedelje.

Foto: Printscreen Moj_Beo_Grad Instagram

Lopov, trenutak pre krađe novčanika

- Slučaj je prijavljen policiji. Ukoliko neko zna ko je dečko sa snimka molim Vas da me obavesti. U petak 3.5. je ukraden novčanik u baru na Adi, kao što vidite na snimku, kamere su jasno uhvatile njegov lik. Nudim nagradu onom ko mi da informacije o njemu - navedeno je u opisu snimka.

Inače, na snimku se vidi kako mladić gleda, da li je bezbedan, u jednom trenutku sa stola uzima novčanik koji nije njegov. Potom odlazi kao da se ništa nije dogodilo u nepoznatom prvacu.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija