• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

11.06.2022

09:14

MIHAJLOVIĆ SE PRE OTMICE PLAŠIO ZA ŽIVOT! Drug opisao Goranove poslednje dane!

Tanjug/Informer/Privatna arhiva

Vesti

MIHAJLOVIĆ SE PRE OTMICE PLAŠIO ZA ŽIVOT! Drug opisao Goranove poslednje dane!

Podeli vest

Goran Mihajlović (21), prva žrtva klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, ponašao se čudno pre nego što su ga članovi ove grupe uhvatili, ubili i spalili

Goran Mihajlović (21), prva žrtva klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koji je otrovan u Ritopeku, pa spaljen u vikendici u Surduku, predstavljao se kao pripadnik suprotstavljenog "škaljarskog" klana.

Prema svedočenjima iz istrage, prodavao je izuzetno velike količine marihuane, te je verovatno zbog toga zasmetao beogradskom ogranku "kavčana". Prema saznanjima iz istrage, Goran se čudno ponašao pre nego što je otet i likvidiran.

Podsetimo, Mihajlović je nestao 1. aprila 2019., a ispostavilo se da su ga namamili i ubili pripadnici klana Belivuk- Miljković, koji su od njega uzeli mašinu za tabletiranje ekstazija. On je posle smrti prebačen u Surduk, gde je spaljen, pa su ostaci tela usitnjeni i bačeni u Dunav. Posle svedočenja Nikole Spasojevića, kuma Marka Miljkovića, klan je optužen i za ubistvo Mihajlovića, ali i Nikole Mitića u avgustu 2020. godine.

Foto: printscreen/Slavija Info

Goran Mihajlović, prva žrtva klana Velje Nevolje

Poslovi sa drogom

- Mihajlović je imao "bazu" u svojoj kući u Resniku, u kojoj je držao velike količine marihuane, koju je i prodavao na veliko. Uglavnom je imao 20, 30 kilograma, ali se dešavalo da drži i 50 kilograma droge. Nije radio na sitno, retko se dešavalo da nekome proda na primer, samo jedan kilogram - priča izvor.

Kako izvor Kurira objašnjava, svedok A.N. koji je ispitan u istrazi, a koga su pripadnici klana i kontaktirali i predstavljali se kao Goran nakon njegove otmice, pojasnio je da je primetio da se Mihajlović čudno ponaša pre nego što je nestao.

- Iz svedočenja A.N. moglo se zaključiti da je Mihajlović strahovao za svoj život, te da ga je neposredno pre otmice zvao i zamolio ga da pođe sa njim da mu čuva kola dok je on na nekom rođendanu. Kada ga je A.N. upitao "brate, šta ću ti ja", on mu je odgovorio da će na rođendanu biti samo 10-15 minuta, ali da se plaši da mu ne stave "nešto pod kola" - navodi izvor:

Samo sam umoran

- A.N. je, prema sopstvenim rečima, pitao Gorana šta se dešava, pošto se ranije nije tako ponašao, ali mu je on rekao da je samo umoran. Mladić je pojasnio da se Mihajlović ranije nije plašio ničega, da je to bio prvi put da se ponaša tako čudno. U istrazi ubistva saslušana je i Goranova nevenčana supruga Katarina S., koja je navela da je posle hapšenja klana u sredstvima informisanja videla mašinu za tabletiranje ekstazija koja je pripadala Goranu i tako naslutila da je njen suprug jedna od žrtava klana.

- Supruga je, kao i A.N., posvedočila da je znala da je Goranu izvesni N.Š. dugovao 70.000 evra - dodao je izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 1 godinu

Činjenica je da su dobijali informacije iz vrha Mup kao i da su imali logistiku,zabrinjavajuce je to sto niko ne snosi odgovornost nažalost...

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija