• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.06.2022

15:48

VATROGASCI SPASIOCI EVAKUISALI IZ POPLAVA 31 OSOBU! Među njima dvoje dece! OBILNE PADAVINE NA OVIM MESTIMA UGROZILE STANOVNIŠTVO

informer.rs

Vesti

VATROGASCI SPASIOCI EVAKUISALI IZ POPLAVA 31 OSOBU! Među njima dvoje dece! OBILNE PADAVINE NA OVIM MESTIMA UGROZILE STANOVNIŠTVO

Podeli vest

Zbog posledica padavina tokom noći i jutra, pripadnici Sektora za vanredne situacije intervenisali su 12 puta i evakuisali 31 osobu među kojima je bilo dvoje dece

Kako saznajemo najviše problema je bilo u vikend naseljima na Zlatiboru. 

- Tamo su evakuisane 22 osobe, u selu Bogdanica kod Čačka gde je reka Kamenica odnela most i gde su specijalistički timovi spasili 7 osba među njima dvoje dece i dva strana državljana. U vikend naselju u mestu Paštrić u Mionici vatrogasci spasili dve starije osobe - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Foto: informer.rs

Vatrogasci nose stariju osobu iz poplavljene kuće

Uz sporadična crpljenja vode i uklanjanje palih stabala, ukupno je na svim intervencijama angažovano 42 vatrogasaca-spasilaca, 18 vozila, 10 pumpi i 6 camaca.

Foto: informer.rs

Vatrogasci sapasioci

Sektor za vanredne situacije je, u skladu sa najavama RHMZ-a, još u petak poslao upozorenje svim organizacionim jedinicama da preduzmu sve potrebne preventivne i operativne mere i podigao Specijalističke timove za spasavanje i rad na vodi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija