• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.06.2022

14:09

USTANIČKA POD BLOKADOM! Nastavlja se pripremno ročište u postupku protiv klana Belivuka i Miljkovića!

Informer/Marko Đoković

Vesti

USTANIČKA POD BLOKADOM! Nastavlja se pripremno ročište u postupku protiv klana Belivuka i Miljkovića!

Podeli vest

Nastavak pripremnog ročišta u postupku protiv klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića nastavlja se danas u Specijalnom sudu u Beogradu, koji je tokom dovoženja osumjičenih članova kriminalnogklana bukvalno bio pod policijskom blokadom

Pripredmo ročište odlagano je više puta, a u ponedeljak je konačno započeto. Međutim, ni to nije proteklo kako je bilo očekivano jer je navodnom vođi zloglasnog klana, Veljku Belivuku, pozlilo.

Kad je sudija saopštila da je advokat Milenko Cvijović, branilac sa kojim pregovara Marko Miljković poslao dopis kojim traži 60 dana da bi se upoznao sa predmetom, a Marko Miljković potom mu potpisao punomoćje, doneta je odluka da se postupak protiv Miljkovića razdvoji.

Miljković je, da podsetimo, nekoliko puta otkazivao punomoćje svojim advokatima i time onemogućavao da se pripremno ročište održi.

Tada je reč zatražio Veljko Belivuk koji je rekao da se veoma lođe oseća, da mu nije dobro i da ga vrate u pritvorsku jedinicu Specijalnog suda.

Sud je potom doneo odluku da Belivuka u pritvorskoj jedinici pregleda zatvorski lekar i potom je, posle pauze, doneta odluka da se pripremno ročište nastavi.

- Nakon pauze, na predlog Tužilaštva, koji je sud prihvatio, odvojen je postupak i protiv Belivuka zato što je on rekao da mu je loše i nije mogao da prisustvuje današnjem ročištu – rekla je advokat Miljana Perendija i dodala da je okrivljenom Belivuku ukazana medicinska pomoć zato što mu je skočio pritisak.

Ročište će biti nastavljeno danas, a sve detalje sa suđenja možete partiti na našem portalu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 1 godinu

izmestite taj sud negde u picku lepu materinu iz grada ..

ON JE NUDIO DA BUDE TREĆI SVEDOK SARADNIK, ALI... Sud ODBIO nasmejanog koljača kriminalnog klana Belivuk-Miljković!
Hronika

ON JE NUDIO DA BUDE TREĆI SVEDOK SARADNIK, ALI... Sud ODBIO nasmejanog koljača kriminalnog klana Belivuk-Miljković!

U Specijalnom sudu u Beogradu iz četvrtog pokušaja počelo je pripremno ročište u procesu protiv organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čiji se pripadnici terete za pet ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje, a nedavno je Tužilaštvo za organizovani kriminal potvrdilo drugu optužnicu po kojoj se terete za ubistvo Nikole Mitića i Gorana Mihajlovića

14.06.2022

20:20

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)
Partizan

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)

Trener fudbalera Partizana Albert Nađ imenovan je pre dva dana za šefa stručnog štaba crno-belih i tom prilikom potpisao je ugovor na godinu i po dana. Međutim, to suštinski ne mora ništa da znači i od više faktora zavisi koliko će se Nađ zaista zadržati na poslu o kojem je sanjao.

01.05.2024

14:01

Specijalac, kriminalac i folk zvezda, a majstori s loptom!
Showtime

Specijalac, kriminalac i folk zvezda, a majstori s loptom!

Bio bih vojnik specijalnih jedinica da nisam postao profesionalni fudbaler, kaže štoper Genta Stefan Mitrović za Informer, dok napadač Ferencvaroša Aleksandar Pešić otkriva da je kao mali sanjao da drži mikrofon i puni hale, a ne da bude golgeter.

01.05.2024

09:38

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15