• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs

15.06.2022

16:34

ZVICEROV BRATANAC SA SAUČESNICIMA UNAKAZIO MLADIĆA OD BATINA! Poznati fudbaler jedini izbegao zatvorsku kaznu!

printscreen

Vesti

ZVICEROV BRATANAC SA SAUČESNICIMA UNAKAZIO MLADIĆA OD BATINA! Poznati fudbaler jedini izbegao zatvorsku kaznu!

Podeli vest

Borislav Milić (20) brutalno je pretučen u martu 2017., kada ga je grupa mladića u parku na Vračaru napala, a posle pet godina dvojica napadača osuđena su na ukupno sedam godina, dok je jedan oslobođen

Majka pretučenog mladića Gorda Šotra za Kurir je ispričala da je jako potresena presudom imajući u vidu kolike je posledice ovaj napad ostavio na njenog sina, koji je u momentu napada imao svega 14 godina, dok su napadači bili punoletni.

- U martu 2017. moj sin je šetao Vračarom i začuo je buku, pošto je jedna devojka u blizini pravila žurku. Iz jednog parka prešao je u drugi kako bi video da li ima nekog poznatog sa kim bi mogao da se druži. U tom momentu naišla je grupa od nekoliko mladića, među kojima su bili Miloš Zvicer, bratanac ozloglašenog Radoja Zvicera, Danilo Mališić i Nemanja Branković, inače sin direktora Ateltskog saveza Srbije - priča za Kurir Šotra i dodaje:

Foto: Privatna arhiva

Borislav Milić

- Prema mojim informacijama, oni su tu došli sa namerom da pretuku jednog momka sa kojim su ranije imali problema, međutim, on im je pobegao, a moj sin se našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Iz čista mira su ga napali, tukli su ga rukama i nogama, a dok je bespomoćan ležao na podu udarali su ga drvenom motkom, a potom ga bez svesti i oblivenog krvlju ubacili u jedan žbun i sklonili se sa mesta događaja - kaže ona.

Majka pretučenog mladića objašnjava da je njen sin tada zadobio nekoliko teških povreda opasnih po život i da je njegovo stanje bilo jako teško.

- Od silnih udaraca zadobio je frakturu lobanje i rebara, izavađena mu je slezina i ušivana jetra. Pored toga, ostale su i psihičke traume od kojih se nije oporavio do dan danas, iako je od napada prošlo više od pet godina - priča majka.

Ona napominje da joj je pozlilo kada je čula konačnu presudu.

Foto: Privatna arhiva

Miloš Zvicer

- Miloš Zvicer osuđen je zbog napada na svega četiri godine zatvora, Danilo Mališić na tri, dok je Nemanja Branković, koga ja samatram za najodgovornijeg oslobođen svih optužbi i izašao je iz sudnice kao slobodan čovek, a umalo su mi ubili sina tada - priča majka i dodaje da neće dozvoliti da napadač na njenog sina prođe nekažnjeno.

Foto: Privatna arhiva

Danilo Mališić

Nakon oslobađajuće presude Branković se oženio

Fubaler Nemanja Branković, koji je bio jedan od osumnjičenih za brutalno prebijanje, a koji je presudom oslobođen, pre manje od deset dana oženio se Anđelom Manitašević, bivšom devojkom fudbalera Luke Jovića.

Foto: informer.rs

 

 

Advokatica napadnutog mladića Mirjana Radovanović rekla je za Kurir da smatra da je oslobađajuća presuda za Brankovića greška.

- Smatramo da ima dokaza da je on bio saizvršilac. Za ovo delo zaprećena je kazna od dve do 12 godina zatvora, imajući u obzir da su punoletna lica pretukla maloletnog dečaka. Imamo dokaze, svedoke i iskaz oštećenog - rekla je Mirjana Radovanović.

Foto: Privatna arhiva

Nemanja Branković

Iz Višeg suda potvrdili su za Kurir da je presuda izrečena, kao i da stranke imaju pravo na žalbu na donesenu odluku Apelacionom sudu u Beogradu u roku od 15 dana.

Po školi kružio snimak prebijanja?!

Nakon što se Borislav oporavio i izašao iz bolnice drugari iz škole su mu rekli da su ga napadači snimali dok su ga tukli i otkrio je kako se osećao posle svega što se dogodilo.

- Plakao sam i molio ih da prestanu da me tuku, dok nisam izgubio svest. Noćima sam sanjao da dolaze u moju sobu da me ubiju. Nakon izlaska iz bolnice, dugari su mi ispričali su mi da je snimak mog prebijanja postavljen i na Jutjub i da su ga klinci pokazivali po školi, ali da je kasnije uklonjen - rekao je Borislav ranije za Kurir.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Jezivi zločini Nasera Orića 32 godine ostali nekažnjeni! Republika Srpska nije poklonjena, ona je zarađena hiljadama srpskih žrtava!
Live TV

Jezivi zločini Nasera Orića 32 godine ostali nekažnjeni! Republika Srpska nije poklonjena, ona je zarađena hiljadama srpskih žrtava!

Danas se navršava 32 godine od stradanja Srba u srednjem podrinju. Najmlađa žrtva bio je dečak od samo četiri godine. Za ove zločine niko nikada nije odgovarao. Naši zvaničnici iz Srbije i Republike Srpske otišli su danas da odaju počast srpskim žrtvama. Na ovu temu u "Info večeri" govorili su novinar "Politike" Marko Lakić, član predstavništva SNS-a Vladimir Marinković i Stefan Krkobabić, potpredsednik PUPS-a. Uživo u program uključio se i Brano Vučetić iz Bratunca koji je ispričao svoja svedočenja o zverstvima Nasera Orića, kao i Radojka Filipović iz Bratunca koja je ispričala svoja svedočenja.

06.07.2024

22:30

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku! (VIDEO)
Live TV

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku! (VIDEO)

Ruska vojska je u prethodna 24 sata oborila više raketa i dronova! Premijer Slovačke Robert Fico prvi put se pojavio nakon ranjavanja. Njegova poruka bila je da bi otišao sa Orbanom u Moskvu, samo da je mogao. Na ove, ali i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Mile Pršić i general Vinko Pandurević. Uživo u program javio se i Dževad Galijašević koji je komentarisao rezultate predsedničkih izbora u Iranu, kao i Nenad Bumbić, dopisnik iz Čikaga koji je komentarisao izbore u Americi.

06.07.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija