• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

15.06.2022

18:49

PREOKRET U PROCESU PROTIV KRVAVOG KLANA! Miljković hteo da odloži suđenje, ali mu je dodeljen advokat, SUDIĆE MU SE SA OSTALIMA!

Informer DN

Vesti

PREOKRET U PROCESU PROTIV KRVAVOG KLANA! Miljković hteo da odloži suđenje, ali mu je dodeljen advokat, SUDIĆE MU SE SA OSTALIMA!

Podeli vest

Pripremno ročište Veljku Belivuku i njegovom kriminalnom klanu završeno je danas popodne u Specijalnom sudu u Beogradu. Nastavak je zakazan za 4. 5. i 6. jul

Kako je po okončanju današnjeg procesa rekao advokat Goran Petronijević, doneto je rešenje da o spajanju predmeta drugooptuženog Marka Miljkovića, koji je bio razvojen i određeno mu je postavljanje branioca po službenoj dužnosti.

- Sudija je donela odluku da se danas čita deo optužnice koji je već bio pročitan, zbog spajanja postupka. Sad bi trebalo i Miljkovću izvesti sve ove radnje koje su do sada određene. Da li će se na narednom ročištu spojiti predmet, to ćemo videti, ali pripremno ročište se nastavlja izlaganjem predloga tužioca, izjašnjenjem okrivljenih i odbrane. Ovo je veoma obiman predmet, tužilac je danas stigao do 2.700 strane u čitanju dokaza. Glavni pretres će krenuti u roku od 30 dana od završetka pripremnog ročišta - rekao je Petronijević.

Da advokat Marka Miljkovića neće biti, kako je najavljeno, bivši sudija Milenko Cvijović, potrdila je i advokatica Miljana Perendija, branilac optuženih.

- Ovo sada znači da Miljkovićev advokat neće biti Milenko Cvijović već ima postavljenog branioca po službenoj dužnosti - rekla je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

OTKRIVENO ZAŠTO JE BELIVUKU SKOČIO PRITISAK!? Doživeo izdaju od najbližeg saradnika, MILJKOVIĆ POSTAJE SARADNIK TUŽILAŠTVA?!
Hronika

OTKRIVENO ZAŠTO JE BELIVUKU SKOČIO PRITISAK!? Doživeo izdaju od najbližeg saradnika, MILJKOVIĆ POSTAJE SARADNIK TUŽILAŠTVA?!

Stručnjak za bezbednost prof. dr Ratomir Antonović izjavio je gostujući u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji da činjenica da se Marku Miljkoviću postupak odvaja od ostalih članova kriminalne grupe znači da će on možda u jednom momentu postati saradnik tužilaštva, kao i da je to možda razlog zbog čega je Belivuku pozlilo tokom suđenja

14.06.2022

14:19

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Stiže opasno nevreme! RHMZ izdao najnovije upozorenje!
Društvo

Stiže opasno nevreme! RHMZ izdao najnovije upozorenje!

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, toplo i nestabilno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom i to uglavnom u drugom delu dana a najviša dnevna temperatura biće od 20 do 25 stepeni, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

01.05.2024

12:54

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15