• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/novosti

18.06.2022

13:29

OTKRIVEN MOTIV NAPADA NOŽEM ISPRED TURISTIČKE ŠKOLE! Dobar učenik iz fine porodice, imao je sa njima NERAŠČIŠĆENE RAČUNE?!

Z.Pejčić

Vesti

OTKRIVEN MOTIV NAPADA NOŽEM ISPRED TURISTIČKE ŠKOLE! Dobar učenik iz fine porodice, imao je sa njima NERAŠČIŠĆENE RAČUNE?!

Podeli vest

Srednjoškolac M. R. (16) izboden je u sredu u Ulici Otona Župančiča na Novom Beogradu. Njega je napala grupa nepoznatih mladića, a sada je otkriven motiv obračuna

Napad se dogodio u sredu u večernjim satima kada se završio peti čas, a dečak je prebačen na Institut za majku i dete i nije životno ugrožen.

– Tinejdžer je krenuo kući kada ga je grupa napadača sačekala kod klupica izvan školskog dvorišta i nasrnula na njega zbog neraščišćenih računa odranije. Navodno, uboli su ga dva puta u leđa i grudi, ali dečak nije životno ugrožen – priča izvor i nastavlja:

– Napadači, prema prvim informacijama, nisu učenici Srednje turističke škole, ispred koje se napad dogodio i koju povređeni pohađa.

Kako se nezvanično saznaje, M. R. dosad nije pravio probleme.

– Reč je o dobrom učeniku iz fine porodice.

Iz ove srednje škole nisu želeli da daju izjave za medije, samo su rekli da su obavestili nadležne. O slučaju je obavešteno Više javno tužilaštvo u Beogradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija