• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

18.06.2022

14:36

PROŠLA SAM KROZ PAKAO! Evo šta se dešavalo Crnogorki koja je navodno nestala po izlasku iz zatvora! MORA DA NAPUSTI SRBIJU!

Privatna arhiva

Vesti

PROŠLA SAM KROZ PAKAO! Evo šta se dešavalo Crnogorki koja je navodno nestala po izlasku iz zatvora! MORA DA NAPUSTI SRBIJU!

Podeli vest

Darinka Kočanović (23), državljanka Crne Gore, čiji je nestanak objavljen na društevenim mrežama, na sigunrnom je, a o njoj brine jedini prijatelj kojeg ima u Beogradu. Međutim, ko je prijavio njen nestanak i dalje je misterija

Darinka je za Informer navela da je dobro i da pokušava da se malo smiri zbog svega što joj se izdešavalo u poslednje vreme. 

- Napokon mogu malo da se smirim. Kod prijatelja sam na sigurnom i ne znam odakle informacija da sam nestala. Kada sam izašla iz zatvora bila sam sama i ne znam šta bih radila da prjatelj nije došao pomene i dao mi krov nad glavom. Prošla sam kroz pakao...Ovih sedam dana provedenih kod ovog čoveka, koga nisam znala ranije, je najboljih nedelju dana u mom životu. Ne znam kako da mu se zahvalim - rekla je Darinka i poslala nam fotografiju sa prijateljem iz  Knez Mihailove.

Foto: informer.rs M.Š.

Policija nije imala prijavljen nestanak

Na njene reči nadovezuje se njen prijatelj, Beograđanin koji nije želeo da mu objavljujemo ime, a koji trenutno brine o njoj.  

- Ona je 10. juna izašla iz zatvora u Požarevcu. Tamo je služila kaznu godinu i po dana, pre toga isto toliko je bila u Novom Sadu. Kada je trebalo da izađe, nije imao ko da dođe po nju. Igrom slučaja imam tamo prijateljicu koja me je pitala da pomognem - ovako za Informer počinje priču čovek koji trenutno brine o Darinki.

Kako je objasnio Darinka je sa 16 godina došla u Srbiju i u jednom trenutku je bila u lošem društvu i to je koštalo.

- Ona kod sebe nema nijedan dokument i kada je izašla iz zatvora bila je bukvalno na ulici. Nisam je poznavao, ali eto, dao sam devojci krov nad glavom i pomoći ću joj koliko to budem mogao. Inače ona ovde nema nikog svog, a po njenoj priči njeni najrođeniji joj baš ne izlaze u susret. Majka je trebalo da dođe po nju, tog dana kada je izašla iz zatvora, ali nije. Ima oca i brata... - priča mladić i objašnjava da je pred njima sada odlazak u crnogorsku ambasadu, kako bi izvadili Darinki dokumente.

Foto: Shutterstock

Darinka godinu ipo dana provela u zatvoru u Požarevcu

 - U ponedeljak ćemo to morati da završimo, jer ona mora da napusti Srbiju. Inače, dobro je i ne zna ko je prijavio njen nestanak. Oboje smo bili u šoku zbog toga. Iskreno nije mi bilo pravo, potraga za devojkom, a ona kod mene. Nisam znao šta da radim da ne ispadne da sam, iz najbolje namere uradio nešto loše - kaže kroz osmeh ovaj Beograđanin i zaključuje da ni psa ne ostavi na ulici ako mu treba pomoć, a pogotovo ne bi čoveka. 

Podsetimo, čitava drama nastala je kada se na portalima pojavila informacija o nestanku devojke iz Crne Gore. Naime, kako se kasnije saznalo ona je do 10. juna bila u zatvoru u Požarevcu, i otad joj se izgubio svaki trag. Misterija je bila još veća kada se saznalo i da njen nestanak nije prijavljen policiji. Odakle informacija da je devojka nestala i danas je misterija. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mr K

pre 1 godinu

Još jedan neuspešan dolazak provincijalke u BG . Ćao bella

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija