• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

20.06.2022

07:00

Dečak (3) pao kroz prozor sa 7. sprata! Detalji nezapamćene tragedije u centru Beograda!

Informer/Dejan Živančević

Vesti

Dečak (3) pao kroz prozor sa 7. sprata! Detalji nezapamćene tragedije u centru Beograda!

Podeli vest

Mališan M. M. (3) preko kreveta se popeo na prozor i preko simsa pao na pločnik, sa visine od oko 25 metara * U trenutku nesreće u stanu bili otac, baba, deda i brat (4) stradalog dečaka

Mališan M. M. (3) poginuo je juče kada je pao kroz prozor stana na sedmom spratu zgrade u centru Beograda.

Nesrećni dečak se preko kreveta popeo na sims i survao se na pločnik sa visine od oko 25 metara. U trenutku tragedije u stanu su bili otac, baba, deda i brat (4) stradalog mališana, dok mu je majka bila u prodavnici.

Sve se brzo desilo

Kako nezvanično saznajemo, tragedija se dogodila juče oko podneva u soliteru u Ulici kneza Danila.

- Prema prvim informacijama iz istrage, sve se dogodilo veoma brzo. Dečak je samo na trenutak bio bez nadzora u sobi. On se najverovatnije popeo na krevet koji se nalazi odmah pored prozora. Odatle je zakoračio na sims i pao pravo na pločnik ispred zgrade - rekao je naš izvor.

Prema njegovim rečima, prolaznici su odmah pozvali Hitnu pomoć, koja je brzo prevezla dečaka u Urgentni centar na odeljenje reanimacije, gde je posle jednoipočasovne reanimacije preminuo.

Radica Šarčević, koja je bila svedok strašne tragedije, ispričala nam je da je šetala psa pored zgrade kada je mališan pao na pločnik ispred nje.

- Samo se čulo "pljus"! Skočila sam unazad od straha i onda videla dečkića kako leži na betonu. Bio je nekako zgrčen, jadničak... Nisam videla krv, ali sam videla da je bez svesti. Pritrčao mu je neki stariji čovek i viknuo svom komšiji da odmah pozove Marka, pretpostavljam da je to dečakov otac - priča naša sagovornica i dodaje:

- Zatim je dečakova baka istrčala iz zgrade. Žena je bila van sebe od šoka, vrištala je i zapomagala. Dozivala je unuka... Tada se i majka dečaka pojavila, kad je videla sina bez svesti, na pločniku, prebledela je i vrisnula... Strašno je bilo... Još se tresem...

Sekunde kao večnost

Radica je kazala i da je nesrećni mališan izvesno vreme davao znake života.

- Noge su mu bile bele, a ruke su mu bile modre, ali je bio živ... Najpre su stigli lekari iz Doma zdravlja Palilula, koji je u blizini, a onda je stigla i Hitna pomoć. Stvarno ne znam koliko im je trebalo da dođu, meni su sekunde izgledale kao večnost. Podigli su dečaka i odvezli ga sanitetom, zajedno s njegovom majkom... Kasnije sam čula da je dete umrlo - ispričala je Radica. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija