• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/novosti

21.06.2022

10:03

SA MOTORA HITNO U BOLNICU! Muškarac i žena teško povređeni u padu s motora, OSTALI BEZ NOGU?!

Vesti

SA MOTORA HITNO U BOLNICU! Muškarac i žena teško povređeni u padu s motora, OSTALI BEZ NOGU?!

Podeli vest

U saobraćajnoj nesreći koja se desila sinoć u Sremskim Karlovcima, teško su povređene dve osobe. Kako saznajemo muškarac i žena s su bili na motoru, a povrede su zadobili prilikom pada sa dvotočkaša.

Kako je za Novosti rekao dr Zoran Krulj, portparol Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, oni su poziv primili u ponedeljak uveče u 21.29 sati.

Posle zbrinjavanja na licu mesta, povređeni muškarac i žena su prevezeni na odeljenje reanimacije Urgentnog centra. Navodno je muškarac ostao bez noge, a i žena takođe.

Policija je obavila uviđaj, a više detalja znaće se posle istrage.

Iz PR službe Urgentnog centra Univerzitetsko kliničkog centra Vojvodine saopšteno je da su 20.juna su primljena dva pacijenta, ženska osoba Š.D.(58) i muškarac Š.I. (57), sa teškim povredama glave i tela. 

- Nakon inicijalnih postupak,sprovedene dijagnostike i operativnog tretmana, pacijenti su u teškom opštem stanju. Hemodinamski su nestabilni i smešteni su na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju, navode u PR službi UC UKCV.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija