• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

21.06.2022

15:39

DARINKA JE PREŽIVELA GODINE UŽASA! U krugu svoje porodice sada je dobila DRUGU ŠANSU i ona se KUNE DA ĆE JE ISKORISTITI!

J.R.

Vesti

DARINKA JE PREŽIVELA GODINE UŽASA! U krugu svoje porodice sada je dobila DRUGU ŠANSU i ona se KUNE DA ĆE JE ISKORISTITI!

Podeli vest

Darinka Kočanović (23), kojoj se svaki trag, za njenu porodicu izgubio 10. juna kada je izašla iz požarevačkog zatvora, gde je služila trogodišnju kaznu zbog dilovanja narkotika, napokon je ponovo kući sa svojim najmilijima

Naime, Darinka je u ponedeljak uveče otputovala autobusom u Crnu Goru i jutros nam je njen brat javio da je stigla kući. 

- Jutros je stigla. Dobro je sada. Mnogo sam ogorčena na nju. Volela bih da je uvidela svoje greške i da ih više ne poni. Neću je pustiti da propadne - ispričala je Darinkina majka za Informer.

Podsetimo, ispovest sa ovom mladom devojkom Informer je objavio, ali ipak to je samo deo onoga što je ova nesrećna devojka preživela. 

Darinka nam je otvoreno priznala da je bila heroinski zavisnik i da je to postala iz neznanja. U želji da se njena sudbina nikome više ne ponovi smogla je snage i da nam do detalja opiše užas kroz koji je prošla.

Foto: J.R.

 

Ona je objasnila da je heroin probala iz čistog hira i da joj je to tada bilo super, ali i da je istovremeno prvim uzimanjem droge upala u zamku iz koje se, kako je sama rekla izvukla, zahvaljujući kazni koju je morala da odsluži. 

Užas koji nam je opisala je takav da bi od njega knjiga mogla da se napiše, ali Informer je samo deo toga preneo, vodeći računa o tome da će Darinka morati da se vrati kući i nastavi svoj život. 

Njen pakao trajao je šest godina, počeo je u Crnoj Gori, a završio se u Srbiji. Za to vreme preživela je pravu golgotu. Prestala je da liči na sebe, sumnjajući da će ikada više imati onaj osmeh koji je imala imala pre heroinskog pakla.

Foto: J.R.

 

- Jednom prilikom u Novom Sadu. pre nego što sam bila uhapšena, srela sam strica. Nije me prepoznao. Pomogao mi je, ali nisam smela da mu kažem istinu. Dobijala sam batine od dečka kog sam volela. Bila sam stalno u modricama. Jednom me je pijan i drogiran udarao u glavu dok se nisam onesvestila. Dan kasnije probudio me poljupcima rekavši: "Ljubavi dobro si, sad ću da nam spremim jedan džoint i sve će da bude dobro". Tada sam htela da ga napustim ali mi je uzeo i spalio dokumenta - ispričala je nesrećna devojka.

Potom je kako smo već objavili uhapšena, kada je policija u Novom sadu u njenoj torbi pronašla oko, kako je rekla 50 grama marihuane, a tek u zatvoru je shvatila da je dotakla samo dno. Po njenoj priči ne zna se koji joj je perid bio teži da li taj dok je bila drogirana zlostavljana, podvođena i prebijana ili vreme provedeno u zatvoru.

Foto: J.R.

 

- Zatvor mi je izgledao kao mesto izgubljenih duša. Ono što sam tamo videla su scene iz horor filmova. Bila sam u sobi sa ženama koje se mesecima nisu kupale, sa ženama koje su ubile svoju decu. Sa onima koje nisu bile svesne onoga što su uradile. Ubice, prostituke, žene različitih godina, ne znam odakle mi snaga da sve to izdržim - rekla je Dranika u razgovoru za Informer dodajući da je svesna da je po izlasku iz zatvora dobila šansu da nastavi život tamo gde ga je heroin zaustavio, kao i da će tu priliku iskoristiti. 

Darinka je proterana i kako nam je sama rekla ima trogodišnju zabranu ulaska u Srbiju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija