• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: LJ.S.

24.06.2022

14:19

POLICAJCI TUKLI PAVLA, A KAŽU DA JE SAM PAO?! Sav u modricama starac (73) presavio tabak, rešio da ih tuži!

LJ.S

Vesti

POLICAJCI TUKLI PAVLA, A KAŽU DA JE SAM PAO?! Sav u modricama starac (73) presavio tabak, rešio da ih tuži!

Podeli vest

Sedmdesetrogodišnji Pavle Pavlović iz Blaca rešio je da presavije tabak i tuži dva policajca Policijske uprave Prokuplje, jer su ga kako tvrdi, tokom privođenja tukli. On i posle par dana ima vidljive modrice po rukama i ispod leve mišice, te i lekarsko uverenje o povredama.

Sve se dogodilo u ponedeljak 20.juna ove godine kada je zbog nasilničkee vožnje traktora određeno zdržavanje do 24 sata.

U policijskoj stanici je kda je priveden utvrđeno da ima 2,02 promila alkohola u krvi. I dok
policajci tvrde da je sam pao,Pavlović kaže da su ga bez razloga tukli.

-Da li vi mislite da ja sa mojim godinama mogu da se opirem i da sam pretnja? Jeste, bio sam pijan, ali u momentu kda u naišli policajci sedeo sam na ugašenom traktoru u dvorištu kod majstora kod kojeg sam došao- kaže Pavlović.

Tražili dokumenta i počeli da ga tuku

On dodaje da su se policajci pojavili i da su mu tražili dokumenta. Rekao im je da sačekaju da ih izvuče iz džepa, pošto je invalid, ali su oni nasrnuli na njega.

Foto: LJ.S.

 

- Odmah me je jedan od njih, kojeg ne poznajem, iz Prokuplja je, udrio u nos. Počeli su da me vuku, drugi me je udario par puta po ruci i na kraju odvukli su me u policijski automobil, gde su mi dali papir da obrišem krv. Kada su me odveli u stanicu, druga smena me je preuzela, pa su me oni odveli kod lekara u Dom zdravlja u Blace, ali me tamo nisu pregledali.

Malo sam posedeo u hodniku i vratili smo se u stanicu. Kasnije je sam otišao u Dom zdravlja, a zatim u prokupačku bolnicu-tvrdi Pavlović. Kasnije je sam otišao u Dom zdravlja, a zatim u prokupačku bolnicu.

Rešio da ih tuži, policajci tvrde da je pao?!

On dodaje da je neprijatno iznenađen onim što se dogodilo, posebno što, tvrdi on, nikada do sada nije imao prekršaje ni kazne za vožnju, niti bilo šta drugo.

- Rešio sam da ih tužim. Bilo je puno ljudi kada se sve dogodilo, ali niko ne sme da svedoči. Nema veze, neka se plaše, to je njihovo pravo, a ja ću sam da dokažem da govorim istinu. Još jednom ponavljam, jesam bio pijan, ali stvarno ničim nisam izazvao njihovo ponašanje- zaključuje Pavlović.

Nezvanično smo saznali da se za slučaj već čulo, te da su policajci tvrdili da je Pavlović pao, ali kako smo obavešteni u toku je postupak ispitivanja onoga što se dogodilo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Beograđanka napustila veliki grad i zbog ljubavi došla u dragačevsko selo: Jelena sa porodicom uzgaja kupine i ne libi se teških poslova!
Društvo

Beograđanka napustila veliki grad i zbog ljubavi došla u dragačevsko selo: Jelena sa porodicom uzgaja kupine i ne libi se teških poslova!

Dok mnogi iz unutrašnjosti Srbije hrle u Beograd kako bi ostvarili svoje snove i nastavili život, da je i te kako moguće i potpuno suprotno od toga na svom ličnom primeru pokazala je Beograđanka Jelena Radičević koja se iz glavnog grada preselila u prelepo dragačesvko selo, Gornju Kravaricu i to zbog ljubavi prema svom suprugu.

14.08.2024

19:11

TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)
Live TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)

U emsiji "Info dan" gostovali su Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM i Ljubomir Marić, bivši narodni poslanik. Oni su govorili o značaju mosta na Ibru i zbog čega je za Srbe toliko važno da most ostane zatvoren. Uživo u program javio se i dopisnik Informera Lazar Stević koji je govorio o tome kakva je trenutna situacija na mostu na Ibru.

14.08.2024

15:36

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija