• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs

24.06.2022

21:46

JAO, BOŽE, ŠTA MI URADI? ZAŠTO SE OVO DESILO?! Čovek neutešno JECAO nad telom POGINULOG MLADIĆA (20) u Subotincu! (Foto)

printscreen

Vesti

JAO, BOŽE, ŠTA MI URADI? ZAŠTO SE OVO DESILO?! Čovek neutešno JECAO nad telom POGINULOG MLADIĆA (20) u Subotincu! (Foto)

Podeli vest

Petoro teže, od ukupno desetoro povređenih, transportovano je u Klinički centar u Nišu

Mladić K. N. (20) je poginuo, a 10 osoba je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u selu Subotinac na putu između Aleksinca i Sokobanje. Na mesto teške nesreće došli su rođaci nastadalog mladića iz okoline Leskovca.

– Jao, Bože, šta mi uradi? Zašto se ovo desilo?! – jecao je muškarac, po svemu sudeći otac nastradalog mladića kraj smrskane olupine automobila.

Prema nezvaničnim saznanjima, mladić se sa društvom zaputio po druga u okolinu Sokobanje gde su planirali da provedu nekoliko dana odmora. Pored olupine “senika” ostali su zvučnici i muzički uređaji koje su poneli na odmor, kao i torbe sa ličnim stvarima.

Doktor Nenad Blagojević, sa klinike za ortopediju u aleksinačkoj bolnici kaže da je petoro povređenih iz udesa, koji su smešteni u bolnici u Aleksincu, u stabilnom stanju. Prema njegovim rečima, u pitanju su lakše telesne povrede i oni nisu životno ugroženi.

Svi pacijenti su svesni, komunikativni, stabilnih vitalnih parametara i niko nije životno ugrožen. Jedan pacijent ima prelom potkolenice dok ostali imaju kontuzione povrede – rekao je dr Blagojević.

 

 

Petoro teže povređenih je transportovano u Klinički centar u Nišu.

Zamenik osnovnog javnog tužioca u Aleksincu Janko Dimić i policijski službenici iz tog grada obavili su uviđaj radi utvrđivanja uzroka ove teške saobraćajne nesreće.

Ispred krivine u kojoj se desila teška saobraćajna nesreća je poznata kao mesto u kojem se proteklih godina desilo više udesa sa teškim posledicama, a posebno je rizična za vozače koji nisu iz aleksinačkog kraja i ne znaju dobro put.

Vozila koja dolaze iz pravca Aleksinca i idu u smeru ka Sokobanji ukoliko se kreću malo brže u ovoj krivini mogu da izgube kontrolu i izlete na suprtonu stranu jer je takva konfiguracija terena. Zato se na ovom mestu desilo više teških udesa. Trebalo bi ispred postaviti neki saobraćajni znak koji bi upozoravao vozače da se radi o izuzetno opasnoj deonici – kaže jedan od meštana Subotinca.

Foto: D. K.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17