• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/objektiv

28.06.2022

15:37

ŠIPTARSKI TEROR NA GAZIMESTANU! Mladić (20) iz Beograda uhapšen bez povoda!

Printscreen You Tube/ RTS

Vesti

ŠIPTARSKI TEROR NA GAZIMESTANU! Mladić (20) iz Beograda uhapšen bez povoda!

Podeli vest

Tokom obeležavanja 633. godišnjice Kosovske bitke, na Gazimestanu je uhapšen Nikola Nedeljković (20) iz Beograda, a pripadnici policije na KiM su ovom mladiću, koji je bio go do pojasa, stavili lisice na ruke i odvezli su ga džipom u pravcu Prištine

Kako se saznaje, Nikola je bio u grupi vernika koja je iz Beograda došla na Gazimestan da bi prisustvovala obeležavanju Vidovdana.

Zvaničnog objašnjenja o hapšenju Nedeljkovića nema, a mediji saznaju od policajaca koji su bili na Gazimestanu, da Nikola nije imao lična dokumenta kod sebe u momentu privođenja.

Ipak, drugovi iz grupe sa kojom je doputovao, pokazali su policiji Nedeljkovićevu ličnu kartu radi utvrđivanja identiteta.

O daljem postupku, kako kažu pripadnici policije, odlučiće tužilac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

Verovarno se qrcio i uhapsen. Cuj grupa vernika, mislite nacionalista, nema tamo vernika. Kako bas njega od toliko ljudi? Kidara od 20 godina otisla da provocira. Kazu drugovi pokazali njegovu lk, pa sto je kod drugova a ne kod njega? Ako mene ovde uhapse smem reci da je to teror?

Dragi

pre 1 godinu

Pitanje za Informer: da li je Policija Kosova smela da uđe na Sever pre Briselskog sporazuma? Niti je ulazila niti je smela, niti je hapsila i proganjala naš narod. A znate li zašto? Zato što su tada policajci na severu nosili uniforme policije Srbije i bili sastavni deo MUP-a Srbije. Zaključak, onaj ko je prihvatio Briselski sporazum je izdajnik i duša prodana.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija