• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

29.06.2022

10:49

KOMŠIJE O JEZIVIM DETALJIMA TRAGEDIJE U LESKOVCU! Ćerka dobila misterioznu poruku potom je nađeno telo! UBRZO JE USLEDIO JOŠ JEDAN ŠOK

printscreen

Vesti

KOMŠIJE O JEZIVIM DETALJIMA TRAGEDIJE U LESKOVCU! Ćerka dobila misterioznu poruku potom je nađeno telo! UBRZO JE USLEDIO JOŠ JEDAN ŠOK

Podeli vest

Telo muškarca Ivana S. pronađeno je juče na dan sahrane njegove žene Biljane S. (38) čije je telo pronađeno u ponedeljak uveče

Telo muškarca pronađeno je prema rečima komšija zabetonirano u dvorištu porodične kuće, a iza nesrećnog bračnog para ostalo je troje dece devojka koja ima 19 godina, devojčica od 14 godina i dečak koji ima 11 godina. 

Jezivu životnu priču ovog bračnog para ispričale su komšije za Informer.

- Jezivo je ovo što se dogodilo. Niko od nas ne zna pravu istinu, ali verujemo da će se sve saznati dok policija završi istragu - kaže jedan od komšija i dodaje:

- Biljana je živela sa ocem i maćehom. Ivan je iz Vučja i kada su se venčali došao je da živi u kući sa Biljanom i njenom maćehom. Oboje su bili dobri ljudi ne znam šta se to dogodilo među njima. Sve je počelo tako što je Biljana pre nekoliko dana rekla da Ivan dolazi iz Rusije i da ide sa njim da se nađe. Nakon toga su, navodno, a prema Biljaninoj priči planirali da zajedno odu do manastira - počinje priču jedan od komšija i dodaje da je inače, Ivan za decu ali i za sve ostale bio u Rusiji i samo se sa Biljanom čuo.

Foto: printscreen

 

Prema njegovim rečima, priča kao iz horora počela je pre nekoliko dana. 

- Biljane nije bilo dva dana, odnosno nije se javljala najstarijoj ćerki, na mnogobrojne pozive. To je nateralo da ona nestanak majke prijavi policiji. Međutim, u nekom trenutku dobila je poruku, navodno sa nepoznatog broja telefona. U njoj je pisalo da će to što traži da pronađe u štali, u kojoj su nekada čuvali životinje - objašnjava komšija koji nije želo da mu objavljujemo ime

 

Foto: Društvene mreže

Ivan S.

On je dodao da je devojku bilo strah te je tu informaciju podelila sa komšijom. 

- Komšija je ušao u štalu i zatekao užas. Tamo je bilo Biljanino telo koje je već počelo da truli. Navodno se otrovala ili je otrovana, to će utvrditi rezultati obdukcije, jer sumnjivo je kako je neko uopšte mogao da zna gde je Biljana - navodi komšija. 

Tu užasu koji je u poslednjih nekoliko dana porodica preživela nije bio kraj. 

- Verujem da je policija ušla u trag broju sa kog je poruka poslata. Reč je o muškarcu sa kojim je, navodno Biljana bila u nekoj vezi. Policija ga je privela, te je on, kako sam čuo, otkrio da je Ivan ubijen ali i gde je telo. Policija je po njegovoj priči na dan sahrane došla u porodičnu kuću i našla zabetoniran, kako se sumnja Ivanov leš. Kažu da je telo bilo u podrumu, međutim oni nemaju podrum verujem da je telo zabetonirano u dvorištu. Sumnja se da je ubistvo počinila Biljana, ali isto tako da je u tome imala i saučesnika - rekao je komšija.

Foto: NSU-uživo

 

Kako kaže najgore je to što su troje dece u razmaku od dva dana našli tela oba roditelja. 

- Ostali su siročići sa bakom koja im i nije prava baka. Najstarija će se verovatno snaći, ali žao mi je ovo dvoje koji su maloletni. Baka, iako nije njihova rođena, možda i hoće da brine o njima, ali je i ona nemoćna i stara - kaže naš sagovornik. 

Foto: Društvene mreže

Biljana S.

Inače, prema nezvaničnim informacijama Ivan S. je pre tri godine prešao granicu, odnosno ušao je u Srbiju. 

- Postoji sumnja da je verovatno tada i ubijen. Takođe se priča i da je navodno pokojna Biljana pričala i žalila se kako je Ivan u Rusiji našao drugu. Ipak, šta je motiv ovakve tragedije verujem da će se u nekom trenutku znati - zaključio je naš sagovornik. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija