• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Jelena Rafailović

01.07.2022

07:00

BILJANA JE ZABETONIRALA MUŽA, A DECU LAGALA DA JE ZAKOPALA BLAGO! Rođaka o jezivim detaljima horora u Velikom Trnjanu kod Leskovca

printscreen

Vesti

BILJANA JE ZABETONIRALA MUŽA, A DECU LAGALA DA JE ZAKOPALA BLAGO! Rođaka o jezivim detaljima horora u Velikom Trnjanu kod Leskovca

Podeli vest

Biljana Stojanović (38) 2019. ubila i raskomadala muža, stavila u bure i zabetonirala u štali, koju je stavila pod katanac, pa deci rekla da je zakopala zlato i da nikom ne pričaju o tome

Biljana Stojanović (38) iz sela Veliko Trnjane kod Leskovca još 2019. je ubila i raskomadala muža Ivana (40), stavila ga u bure i zabetonirala u staroj štali na porodičnom imanju, a onda je tri godine lagala troje dece da je zakopala blago i da nikom ne govore o tome! Štalu je držala pod ključem, a deci, rođacima i prijateljima je u međuvremenu pričala da joj je muž u Rusiji i da se javlja samo njoj.

Kad je zbog silnih laži saterana uza zid i više nije mogla da sakrije istinu, u nedelju se otrovala u štali (pogledajte okvir).

 

Maćeha
Kad je trebalo da zabetonira bure, Biljana je angažovala maćehu, koja je živela s njom, da joj pomogne da umeša malter
Rođaka

Tri godine pune laži

Ove detalje neverovatne horor priče otkrila nam je Biljanina rođaka, koja je ubeđena da je Stojanovićevoj neko pomogao pre tri godine kad je iskasapila muža.
Naša sagovornica veruje da je Ivan ubijen 2019. nakon što se vratio iz Rusije, gde je prethodne dve godine radio.

- Pretpostavljam da ga je tada najpre uspavala nekim lekovima, pa ubila. Telo je presekla na pola, pa na sitnije komade i stavila u bure - priča rođaka, i dodaje:

- Kad je trebalo da zabetonira to bure, Biljana je angažovala maćehu, koja je živela s njom, da joj pomogne da umeša malter. Biljana je tada i maćehu i decu lagala da je u buretu blago i da niko ne sme o tome da priča, jer svi mogu zbog toga da stradaju. Deca nisu smela ni da pomisle da uđu u tu prostoriju u štali, jer im je Biljana strogo zabranila ulazak tamo. Na vratima je stavila lanac i katanac, a ključ je imala samo ona!

Prema rečima naše sagovornice, Biljana je naredne tri godine lagala decu, familiju i prijatelje da je Ivan u Rusiji, da je kupio stan u Beogradu i da će se svi tamo preseliti kada on opet dođe u Srbiju.

- U firmi u kojoj je počela da radi nakon Ivanovog ubistva, pričala je da je on našao drugu ženu u Rusiji, da je tamo 2020. zasnovao drugu porodicu i da ga Biljana i deca više ne zanimaju. Tu priču je iskoristila da ubedi kolege da njenoj deci povremeno šalju poruke u Ivanovo ime, da ih tobož uteši i ubedi kako otac ipak misli na njih. S druge strane, Ivanove roditelje i brata lagala je da on ne želi nikom da se javi, osim njoj, a oni nisu ništa sumnjali, možda zato što su im bili narušeni odnosi, ne znam... - priča rođaka.

Poruka od ljubavnika

Naša sagovornica je uverena i da je Biljana u međuvremenu imala više ljubavnika, a jedan od njih joj je "verovatno pomogao u zločinu, ili je u najmanju ruku bio upućen u sve njene laži".

- Dan pre nego što se Biljana ubila, u subotu, deci je rekla da im je otac doputovao u Srbiju, da ide da se nađe s njim u Beograd, nakon čega će njih dvoje produžiti u manastir Tumane. Ispričala je deci i da će u manastiru ostati da prespavaju i da će se potom vratiti kući, a onda će se, navodno, svi zajedno preseliti u Beograd, gde je najstarija ćerka K. M. (19) trebalo da počne da studira. Biljani se tog dana izgubio svaki trag i više niko nije mogao da stupi u kontakt s njom - priča rođaka, i dodaje:

- Biljanina deca su se zabrinula, a onda je u nedelju njena najstarija ćerka dobila poruku s nepoznatog broja, najverovatnije od nekog ljubavnika njene majke: "To što tražiš nalazi se u desnoj strani dvorišta u štali, majka ti je izvršila samoubistvo, popila je lekove". Ćerka je tad ušla u štalu i našla majku mrtvu... Deca su žalila za majkom, u tom trenutku nisu ni znala gde im je otac, pa su na Biljaninoj umrlici i njega stavili kao ožalošćenog. Onda je u utorak, na sahrani, usledio drugi šok, na groblju je umro Biljanin rođak, koji je imao oko 70 godina. Potom je Ivanov brat u Biljaninoj štali našao telo i sve je izašlo na videlo... Deca su do tog trenutka žalila za majkom, ali kada su saznali da je ubila oca, zgranuli su se... Verujem da u ovom trenutku osećaju i mržnju prema njoj. Sve ih je lagala toliko godina... Deca su sada u komšiluku, a policija im je zapečatila kuću.

Nije je grizla savest, uplela se u laži

Biljanina rođaka je ubeđena da se ova nije ubila zbog griže savesti, već zato što se uplela u laži i više nije mogla da sakrije istinu o mužu Ivanu.

- Verovatno je kao i većina lažljivaca bila saterana u ćošak. Bližilo se vreme ćerkinog fakulteta, trebalo je da se presele u Beograd i da se najstarija ćerka upiše na fakultet. Tri godine je lagala ćerke i sina, Biljana je sigurno shvatila da više nema kud. Osim toga, zadužila se na sve strane, digla je kredit, dugovala je novac kolegama, a sve je to trebalo da vrati, ali nije imala odakle. Samoubistvo joj je bilo jedino rešenje i žalosno je što je očigledno nije bilo briga za decu! Sad sam već sasvim sigurna da je Biljana bila psihopata - rekla je rođaka.

Izvor iz istrage: Sama je ubila Ivana u kući

Dosadašnja istraga zločina u Velikom Trnjanu pokazuje da Biljana Stojanović nije imala saučesnike kad je ubila i raskomadala muža.

- Stanje leša potvrđuje sumnju da je Ivan ubijen još pre tri godine. Ispitana su dva muškarca - mladić koji je priznao da je sa Biljanom bio u vezi, kao i čovek koji je sa Ivanom ranije radio u Rusiji, ali nema dokaza da su oni znali za zločin. Sve ukazuje na to da je Biljana pre tri godine ubila muža u kući, na spavanju, a zatim je raskomadala telo i zabetonirala ga. U jednoj prostoriji u kući nedostaje tepih, pa je moguće da je leš raskomadan u toj sobi, nakon čega je tepih uništen. Forenzičari će potražiti tragove krvi na podu u toj prostoriji pomoću specijalne hemikalije koja reaguje sa proteinima iz telesnih tečnosti čak i posle dužeg vremenskog perioda - objašnjava naš izvor iz istrage.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija