• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šević

01.07.2022

22:07

PRETILI PIŠTOLJEM NA ČUKARICI Uhapšena trojica nasilnika DOBRO POZNATI POLICIJI, JEDAN OD NJIH ROBIJAO ZA UBISTVO!

Novak Đurović/Informer

Vesti

PRETILI PIŠTOLJEM NA ČUKARICI Uhapšena trojica nasilnika DOBRO POZNATI POLICIJI, JEDAN OD NJIH ROBIJAO ZA UBISTVO!

Podeli vest

Policijska patrola sa Čukarice uhapsila je večeras trojicu muškaraca u naselju Bele Vode zbog remećenja javnog reda i mira. Nasilnici koji su bili u alkoholisanom stanju pretili su prolaznicima sa terase iznajmljenog stana u Ulici Momčila Čedića, psovali ih i mahali pištoljem kako bi ih uplašili

Prema nezvaničnim saznanjima Informera incident se dogodio nešto pre 18:30 kada je nekoliko građana pozvalo policiju u prijavilo pretnje i uznemiravanje.

- Grubijani su konzumirali alkohol na terasi iznajmljenog stana i pravili buku. U jednom trenutku jedan od slučajnih prolaznika pogledao je u njihovom pravcu, a oni su to shvatili kao pretnju i uputili mu salvu uvreda - kaže naš sagovornik iz istrage.

Navodno jedan od izgrednika je tada iz stana doneo pištolj i vitlao njime na terasi kako bi uplašio prolaznika.

- Pokazivao je oružje, pretio njime prolaznicima... Uplašeni ljudi pozvali su policiju koja je odmah reagovala i stigla na lice mesta - dodaje on.

Ukupno dve patrole i nekoliko policajaca stiglo je na mesto incidenta i uz asistenciju vlasnika stana ušlo unutra.

- Policajci su bili posebno oprezni s obzirom da su dobili informaciju da se u stanu nalazi oružje. Akciju su izveli perfektno, uhapsili izgrednike i pronašli pištolj koji je jedan od osumnjičenih sakrio na prozor u kupatilu - napominje naš izvor i dodaje da su sva trojica huligana privedena u prostorije Policijske stanice na Čukarici.

Foto: N. Šević

Pištolj pronađen u stanu

- Zanimljivo je da sva trojica imaju krivični dosije, da su poznati policiji od ranije. Jedan od njih je čak osuđivan za ubistvo - tvrdi on. 

Policija će daljom istragom utvrditi sve okolnosti incidenta i podneti odgovarajuće prijave protiv privedenih lica. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zzz

pre 1 godinu

poznati policiji, imaju dosije i oruzje.. dana zatvora videli nisu, a setaju slobodno jaka drzava u p.... m.......

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija