• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.07.2022

12:14

Velibor izboden nožem u stomak! U OBRAČUNU NA NOVOM BEOGRADU RANJEN BIVŠI TELOHRANITELJ SREDOJA ŠLJUKIĆA!

M.S

Vesti

Velibor izboden nožem u stomak! U OBRAČUNU NA NOVOM BEOGRADU RANJEN BIVŠI TELOHRANITELJ SREDOJA ŠLJUKIĆA!

Podeli vest

U tuči koja se rano jutros dogodila na Novom Beogradu, navodno teško je povređen Velibor Ć. (50), bivši telohranitelj ubijenog vođe zvezdarskog klana" Sredoja Šljukića, koji je ubijen 2002. godine, nezvanično saznaje Informer

Podsetimo, dvojica muškaraca Velibor Ć.,kao i Vladimir S. (33) tepko su povređeni prilikom svađe i tuče koja se rano jutros dogodila na parkingu ispred poznato restorana na Novom Beogradu. U istom obračunu je lakše povređen i Zoran P. (48).

Prema nezvaničnim saznanjima Velibor je zadobio povredu nožem u stomak. 

Foto: M.S.

Parking na kom se dogodio obračun

Motiv, napada još uvek nije poznat ali je zaniljivo da je Velibor Ć. bio telohranitelj Sredoja Šljukića, koji je bio označen kao vođa jednog od najmoćnijih klanova u Beogradu, "zvezdarskog klana". Šljukić je ubijen 2002. godine na mostu Gazela nedaleko od Sava centra u Novom Beogradu dok se u svom automobilu vozio za bratom Zoranom Šljukićem i telohraniteljemm Veliborom Ć. 

Sredoje i Zoran, usmrćeni su oko 23.50 sati, kad je na "audi a8", registarskih tablica "BG 77.72", što je ujedno i Šljukin datum rođenja, pucano iz sivog "audija 100" sa zatamnjenim staklima, dok je Velibor i tada bio ranjen.Kako se kasnije se ispostavilo i pisalo napadači su bili pripadnici "zemunskog klana" Sretko Kalinić i Mile Luković Kum. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
drug Marko

pre 1 godinu

po ko zna koji put taj v.ć "telohranitelj" mafija po bgd-u, svako malo ga rane, sada su ga izboli prošli put upucali u noge, jadan čovek izgleda neće mirno da ode u penziju, nisu ovo 90-te, ovo su druga vremena i neke nove generacije...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija