• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T.I.

06.07.2022

21:02

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Evo kako su Velja Nevolja i Marko Miljković reagovali kada je Srđan Lalić priznao krivicu!

printscreen

Vesti

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Evo kako su Velja Nevolja i Marko Miljković reagovali kada je Srđan Lalić priznao krivicu!

Podeli vest

Veljko Belivuk i Marko Miljković negirali su krivicu na današnjem ročištu, dok je, na iznenađenje svih prisutnih, "nasmejani koljač" klana Srđan Lalić priznao krivicu

Vest da je Lalić priznao krivicu iznenadila je javnost, ali i Velju Nevolju i Marka Mesara.

Kako saznaje informer, Belivuk i Miljković su u trenutku kada je Lalić priznao krivicu razmenili "prostrelne" poglede, a potom iste uputili svom doskorašnjem čoveku od poverenja.

Nakon toga, Srđan Lalić je izveden iz prostora u kojem je bio sa ostalim optuženim u prostoriju u kojoj su advokati i više se nije vraćao među pripadnike klana.

Podsećamo, Srđan Lalić jedan je od optuženih pripadnika organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koji se terete za najteža krivična dela, a na današnjem ročištu priznao je izvršenje krivičnih dela koja mu se stavljaju na teret među kojima je i pet ubistava.

Organizovana kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, i njeni pripadnici potvrđenom optužnicom terete se za pet ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje.

Foto: Printscreen Pink

Fotografija Velje Nevolje i Srđana Lalića sa jednom od žrtava



Pripremno ročište bilo je zatvoreno za javnost i njemu su mogli da prisustvuju samo optuženi, njihovi branioci, punomoćnici optuženih, postupajući tužilc i sudsko veće.

Na ovom ročištu optuženi su se kratko izjasnili o krivici, odnosno da li priznaju ili negiraju krivična dela za koja se terete, a potom su tužilaštvo i odbrana predlagali svoje dokaze koji će se izvoditi tokom suđenja.

Veljko Belivuk i Marko Miljković izjasnili su se da nisu krivi.

Nakon okončanja pripremnog ročišta, sud će zakazati glavni pretres (suđenje) koje će biti javan, a optuženi će moći detaljno da izlože svoje odbrane.

Na današnje ročište Belivuk, Mikljović i ostali optuženi su privedeni iz pritvora Okružnog zatvora u Beogradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

pazi ovo slika to jest dokaz postoji i on ne priznaje krivicu ma ne na 30 nego na dozivotno da istrunu bez trunke svetlosti dok sui zivi

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17