• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

07.07.2022

14:08

DEDA MU JE OPROSTIO KRAĐU NOVCA, BAHATOM UNUKU I TO JE BILO MALO! Sekirom je provalio vrata, izvršio dvostruko ubistvo (VIDEO/FOTO)

V.V.

Vesti

DEDA MU JE OPROSTIO KRAĐU NOVCA, BAHATOM UNUKU I TO JE BILO MALO! Sekirom je provalio vrata, izvršio dvostruko ubistvo (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Osumnjičeni za dvostruko ubistvo je unuk ubijenog M.P (27) i policija intenzivno traga za njim. Komšije ističu da je iz dobre porodice, njegova majka je ćerka ubijenog Dragana. Inače osumnjičeni M.P. ima dva starijia brata i mlađu sestru

Komsije su u još uvek u šoku zbog zločina, ali jedan od njih kaže da je navodno pre nekog vremena M.P. dedi ukrao 30.000 evra.

Foto: Zoran Sinko

 

- Ubijeni Dragan je bio izuzetan čovek, dobar, imućan i svima je pomagao. Poslednjih nekoliko meseci je oboleo pa je sestra iz Hrvatske došla da živi s njim. Unuk je navodno pre godinu dana dedi Draganu  ukrao 30 000 evra. Uhvaćen, je bio i deda mu oprostio navodno, ali ga je izgleda tužio., pa odustao. Ne znam tačno. A pre toga mu je prepisao i četiri jutra zemlje - priča komšija.

Foto: Zoran Sinko

 

On dodaje da je M.P. navodno radio u Beogradu kao konobar neko vreme, ali je nakon toga sa drugom počeo da čisti peći.

- Priča se da se mnogo zadužio, i da je potrosio tih 30.000 evra. Navodno, porodica se  distancirala od njega - kaze komšija.

Stariji brat ne zna ništa?!

U jednom trenutku se ispred kuće osumnjičenog pojavio najstariji brat.

- Ne znam sta se desilo ima kamera na kuci, policija radi svoj posao. Ne znam sta se desilo - rekao je brat osumnjicenog M.P.  ubrzo je stigao i njihov otac ali nije zeleo da komentarise.

Da deda je imao jos jedan automobil neki dzip, kog nema. Sumnja se da je M.K. pobegao tim vozilom

Foto: Zoran Sinko

 
Ubica obio vrata sekirom i ušao u kuću 

Naime, pretpostavlja se da je polomio  verovatno sekirom jedno staklo i da je sa unutrašnje strane otključao. Ušao u kuću i tom istom sekirom ubio dedu i njegovu sestru.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17