• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

11.07.2022

08:49

OVO JE BAHATI VOZAČ IZ LAZAREVCA! Izašao iz vozila na Ibarskoj i krvnički udario starijeg čoveka rukom, NESREĆNI ČOVEK UBRZO PREMINUO

printscreen/Instagram192

Vesti

OVO JE BAHATI VOZAČ IZ LAZAREVCA! Izašao iz vozila na Ibarskoj i krvnički udario starijeg čoveka rukom, NESREĆNI ČOVEK UBRZO PREMINUO

Podeli vest

Miloš N. (22) iz Lazarevca uhapšen je zbog sumnje da je u nedelju oko 18 časova, u Stepojevcu, u Ulici 7. oktobra, zadao udarac muškarcu Zoranu J. (63) koji je preminuo na licu mesta

Kako nezvanično saznajemo nesrećni Zoran je pokušao da pređe pešački prelaz, na kom semafor nije radio.

- Kako se sumnja, u tom trenutku naišao je vozilom Miloš N. i verovatno je pokušao da prođe bez zaustavljanja. Stariji čovek mu se, navodno, obratio rečima: "Gde si pošao?!" to je verovatno bahatog vozača iznerviralo te je izašao iz vozila. Došao je do Zorana i zadao mu dva udarca u glavu. Od siline udaraca Zoran je pao na pločnik, a vozač je nastavio svoj put - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

On je dodao da nesrećni Zoran nakon pada na pločnik nije ustao.

- Ostao je da leži na pločniku, a ispod njega se stvorila lokva krvi. Prolaznici su obavestili hitnu pomoć, ali i policiju koja je ubrzo stigla na mesto nesreće. Zoranu, nažalost nije bilo pomoći, a bahati Miloš je ubrzo uhapšen - objasnio je naš sagovornik.

Foto: printscreen Instagram 192.rs

Društvena mreža

Prema njegovim rečima Milošu N. određeno je zadržavanje u Policijskoj stanici do 48 sati u okviru kojih će biti sproveden kod tužioca.

Prema saznanjima medija Zoran J. je u kraju bio poznat kao Cule. Bio je vlasnik lokalne pečenjare, kojom je izdržavao porodicu. Iza njega ostalo je dvoje dece i četvoro unuka.

Nekoliko sati kasnije na društvenoj mreži Instagram, na profilu 192 objavljena je fotografija uhapšenog vozača pod naslovom: " Uhapšen ubica sa Ibarske "
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Karma

pre 1 godinu

ZAŠTO se krije lice tog monstruma? Zašto se ne objavi njegova slika, ime i prezime, imena roditelja koji su vaspitali ubicu, da svi znaju od koga im preti opasnost i ko ubija ljude jer mu se ne sklanjaju sa pešačkog prelaza? Sve dok se bude identitet takvih idiota i divljaka sakrivao biće ih sve više ... Poslanici u Skuštini Srbije, pokrenite inicijativu za promene zakona koji će zabraniti skrivanje identiteta zlaočinaca i pokrenite promene krivičnih zakona, drastično povećati kazne jer ovo više nije podnošljivo.

Dragana N

pre 1 godinu

Mlatiti, mlatiti, i samo mlatiti ("V. I. Lenjin")!

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija