• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

11.07.2022

13:08

IVICA ŠAHTA PROBILA POTILJAK ZORANU Imao je rupu, kao da mu je metak prošao kroz glavu UBICA POBEGAO SA LICA MESTA, SESTRIĆ STRADALOG GA JURIO

marko djokovic

Vesti

IVICA ŠAHTA PROBILA POTILJAK ZORANU Imao je rupu, kao da mu je metak prošao kroz glavu UBICA POBEGAO SA LICA MESTA, SESTRIĆ STRADALOG GA JURIO

Podeli vest

Velika drama odrigrala se sinoć u Stepojevcima kada je Miloš N. nakon kraće svađe udario Zorana J. u glavu koji je od posledica udarca preminuo

Ekipa Informera nalazi se na licu mesta gde smo razgovarali sa prijateljem ubijenog čoveka. On je prisustvovao događaju, pa nam je sve ispričao do detalja. 

Tvrdi da je Zoran nakon udarca pao na zemju, udario glavu o ivucu šahta koja mu je napravila rupu u potiljku i od te rane je i preminuo. 

Incident se dogodio sinoć oko 18h sati. Kako saznajemo od prijatelja nesrećni Zoran J. pokupšao je da pređe ulicu na pešačkom prelazu da bi otišao do pekare međutim u tom trenutku naišao je vozač Miloš N. sa fijatom i nije hteo da ga propusti da pređe pešački prelaz jer semafor nije radio. 
- Iznervirao se i počeo je da psuje Zorana jer nije hteo da stane i da ga propusti na pešačkom. Zbog toga su se posvađali. Miloš je zaustavio automobil, izašao je i počeli su da se gurkaju. To su videli mladići koji su se našli na raskrsnici. Jedan od njih je pokuašo da ih razdvoji, međutim nije uspeo. U žaru svađe vozač je pesnicom udario Zorana jednom, usled čega je Zoran samo pao na pločnik. Kada je Zoran pao, vozač je seo u kola i dao po gasu i zaputio se ka Velikim Crnjanima - priča prijatelj D. M. nastradalog Zorana koji je gledao ceo incident. 

Foto: marko djokovic

Mesto incidenta


On dodaje da je sasvim slučajno na toj istoj raskrisnici bio i sestrić nastradalog Zorana. 
- Kada je video da je Zoran pao i da ovaj beži, krenuo je za njih svojim kolima. Sustigao ga je u Velikim Crnanjima, pratio ga je do kuće. Tada je iz kuće izašao njegov otac. Verujem da ga je on zvao telefonom dok je dolazio kući i tu su Zoranovog sestrića obojica sačekali na kapiji. Pretili su mu, ali u međuvremenu je on zvao policiju i policija mu je savetovala da se pomeri odatle da ne bi došlo do još jedne tragedije što je ovaj i uradio. Dok je stigla policija Miloš N. je pobegao od kuće, a sestrić nije mogao da ga zaustavi. Majka ga je kasnije zvala i molila ga da se preda policiji - priča prijatelj i objašnjava da Miloš N. u tom trenutku nije znao šta se desilo, odnosno da je Zoran preminuo. On je bežao zbog tuče u kojoj je učestvovao.

Foto: prinstscreen

Ubica Miloš N.


Prema rečima našeg sagovornika da tragedija bude još veća nesrećni Zoran preminuo je ženi na rukama. 
- Zoran je od udarca koji je dobio od Miloša pao i udario potiljkom u čeličnu ivicu šahte. Ta Ivica mu je probila potiljak. Video sam kada su ga okretali da ima rupu kao da mu je metak prošao kroz glavu. Pošto je Zoran živeo na sto metara od mesta gde se tragedija dogodila, ubrzo je stigla i njegova supruga. Zoran je još bio živ, ali nije mogao ništa da kaže. Od udarca koji je dobio odmah mu se pojavila masnica ispod oka, a iz rane lila je krv. Njegova žena je pokušavala da bar jednu reč izvuče iz njega, ali Zoran nije ništa rekao. Verujem da je od udarca odmah izgubio svest. Nakon 17 minuta došla je Hitna pomoć koja je na žalost samo mogla da konstatuje smrt.

Foto: marko djokovic

Zoranova porodična kuća u kojoj se nalazi i njegova pečenjara


Kako je D. M. objasnio Zoran ima sina i ćerku i četvoro unučadi. 
- Sin mu je pre dva dana otišao na more u Crnu Goru i morao je da se vrati, dok mu je ćerka juče otišla i danas se vraća. Imaju četvoro unučadi starosti od tri do devet godina. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djordje

pre 1 godinu

U civilizovanoj drzavi odgovornos bi najvise snosila drzava upravo zbog sahta i oko sahta?! Da je to ljudski uradjeno mozda bi ovaj covek bio ziv danas?! Koliko god da je krivica manijaka koji ga je nokautirao tolika je krivica i drzave sto to nije ljudski uradjeno?! Al tako je sve u srbiji naprave nov novcat put a onda stave saht i po deset samtimetara da viri?! Isto je i sa tranvajskim sinama?! Nista se ne radi ljudski! I kvalitetno!

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija