• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs/Informer

12.07.2022

19:26

POTRESNO! Ispovest najbolje prijateljice mladića poginulih kod Topole "NIKO NE MOŽE DA POVERUJE DA SMO OSTALI BEZ NJIH!"

printscreen

Vesti

POTRESNO! Ispovest najbolje prijateljice mladića poginulih kod Topole "NIKO NE MOŽE DA POVERUJE DA SMO OSTALI BEZ NJIH!"

Podeli vest

Milica P. bliska prijateljica Stefana Avramovića (23) otvorila je dušu i otkrila detalje o pogibiji mladića, koji je nastradao u nedelju posle podne u teškoj saobraćajnoj nesreći u selu Kloka kod Topole

Zajedno sa njim nastradao je njegov najbolji prijatelj Nemanja Živanović (28), dok je njihovog drug iz susednog sela, a koji je upravljao vozilom Dušan Srećković teško povređen. Nezapamćena tragedija zavila je u crno celo selo kod Topole u kojem su mladići rođeni, odrasli i živeli do smrti.

Snage da ispriča nešto o njima smogla je Stefanova prijateljica Milica P. koja je u suzama ispričala za "Blic" šta se dogodilo kobnog dana.

- Steva je bio mnogo vredan dečko. Mnogo je radio, rano prihvatio obaveze na sebe. Živeo je sa majkom, sestrom i bakom i brinuo o celom domaćinstvu. On bi posle posla u fabrici dolazio kući i odmah se presvlačio i spremao da pomaže majci oko poljoprivrede. Nedeljom su imali ritual - Stefan, Nemanja i Miloš koji u trenutku nesreće nije bio sa njima da odu na ručak, da daju sebi oduška, da se vide. Oni su bili najbolji drugovi, odrasli su kuća do kuće - u suzama priča Milica.

Svako ko je Stefana poznavao ga je voleo

Kako kaže, juče je sa Nemanjom i Stefanom krenuo Nemanjin drug iz srednje škole Dušan Srećković. Ovaj mladić je, kako kaže iz susednog sela.

- Miloš je rekao da oni idu bez njega i da će im se pridružiti jer ima obaveze oko pšenice, hteo je da dovrši posao na njivi. Oni su otišli, a samo oni znaju gde su krenuli. Stefan je bio pošao svojim kolima, ali ih je ostavio u Natalincima, krenuli su jednim kolima negde. Da li na ručak u Palanku, ne znam ili negde drugde to samo oni znaju. Rekli su nam je automobil išao 200 na sat - u suzama priča prijateljica nastradlih.

Stefan i Nemanja, kaže, nastradali su na licu mesta. Dušan koji je upravljao kolima zadobio je teške povrede.

- Njemu je pukla slezina, imao je unutrašnje krvarenje. Čuli smo se sa njegovom majkom, kaže da je u stabilnom stanju. Nisu mu još rekli da su Nemanja i Stefan nastradali - kaže ona i dodaje da je Dušan znao da vozi brzo, ali da je vodio računa.

- Mnogo je velika tuga. Stefan mi je bio kao brat. Nije bilo veče da je prošlo, a da on ne dođe. Samo mi pošalje poruku: "Jeste li kući da dođem?". Sedeli smo do dva, tri sata noću. Svako ko je Stefana poznavao ga je voleo. Njegova porodica je jako loše. ne mogu da dođu k sebi. On je nedavno postao ujak - u suzama priča Milica P. i dodaje da je Nemanja bio sin jedinac.

- Celo selo se okupilo. Svima nam je loše. Niko ne može da poveruje da smo ostali bez njih. Mnogo uspomena imamo sa njima. Otišli su naši Đura i Nemanja i ništa ne može da ih vrati nama - u suzama priča ona.

 

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija