• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.07.2022

11:43

KORISTILI APLIKACIJU ZA DILOVANJE DROGE! Podignuta optužnica protiv četvoro Požarevljana! PRETI IM DO 12 GODINA ZATVORA

MUP Srbije

Vesti

KORISTILI APLIKACIJU ZA DILOVANJE DROGE! Podignuta optužnica protiv četvoro Požarevljana! PRETI IM DO 12 GODINA ZATVORA

Podeli vest

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv četvoro Požarevljana: Optuženi su J. S. (22), A.O. (21), K.K. (21) i S.J. (49) svi iz Požarevca, sa neprijavljenim boravištem u Beogradu, izuzev K.K. koja je imala prijavljeno boravište u glavnom gradu

Njima se na teret stavlja krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u saizvršilaštvu za koje je zaprećena kazna zatvora od tri do 12 godina. 

Optužnica je podneta Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrdjivanju. Na predlog tužilaštva Viši sud je prema svo četvoro okrivljenih produžio pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo.

Optuženi su uhapšeni 14. marta u Beogradu, kada je policija u iznajmljenom stanu na Zvezdari pronašla 250 pvc paketića sa opojnom drogom kanabis ukupne težine 200 grama. 

Foto: Tanjug

Palata pravde

Sumnja se da su J.S, A.O, i K.K. i S.J. od decembra 2021. godine do 14. marta ove godine na različitim lokacijma u Beogradu prodavali marihuanu. Po prethodnom dogovoru u stanu na Zvezdari, gde je neprijavljeno boravila S.J, oni su držali veliku količinu droge, koju su u tom stanu pakovali za dalju prodaju. 


K.K. je sa konzumentima, kako se sumnja, dogovarala prodaju marohuane, a preko aplikacije "Surespot" davala uputstva A.O.i J.S. kada i koje količine droge treba da preuzmu od S.J. i lokacije na koje treba da ih isporuče kupcima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija