• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. T.

14.07.2022

13:00

OGLASIO SE GLAVNI GLUMAC "OLUJE" Zlatan Vidović progovorio o čoveku koji je stradao padom sa litice na snimanju filma! NEVERICA I TUGA, ŠOK I ŽALOST

printscreen

Vesti

OGLASIO SE GLAVNI GLUMAC "OLUJE" Zlatan Vidović progovorio o čoveku koji je stradao padom sa litice na snimanju filma! NEVERICA I TUGA, ŠOK I ŽALOST

Podeli vest

Glavni glumac filma "Oluja" Zlatan Vidović ne može da veruje da se na snimanju ovog ostvarenja desila nesreća u kojoj je scenski rekviziter pao sa litice Banjske stene

Vidović u filmu "Oluja" tumači glavne likove, braću blizance Bojana i Baneta, ali danas nije bio na snimanju. Kada je čuo ovu strašnu vest odmah je alarmirao sve kolege da sazna o čemu se radi. 

Kada smo ga pozvali za komentar Vidović je bio u šoku. 

- Ne znam ništa jer sam na odmoru. Sada sam video vest i nisam mogao da verujem! Ne mogu mnogo da komentarišem celu sitaciju jer nisam bio na licu mesta. Ja sam odmah pisao nekim kolegama za koje znam da su danas na snimanju, ali još nisam dobio njihov odgovor - kaže na početku razgovora Vidović.

On kaže da se na snimanjima velikih filmskih ostvarenja neretko dešavaju nesreće, ali se nada da će ova biti sa srećnim krajem.

- Kada se rade ovako veliki projekti dešavaju se nezgode. Nadam se da će sve biti u redu i da će čoveka pronaći živog. Svim srcem bih voleo da sve prođe bez žrtava. 

U toku našeg razgovora stigla je vest da je nesrećni čovek preminuo, a Zlatana je ova informacija slomila:

- Neverica i tuga, šok i žalost. Baš sam ostao bez reč. Saučešće porodici. Ne mogu da verujem da se dogodila ovakva tragedija. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija