• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

14.07.2022

15:58

Carinici našli SEDAM KILOGRAMA SREBRA u ručnom prtljagu! Zaplena na beogradskom aerodromu ''Nikola Tesla''

Uprava Carina

Vesti

Carinici našli SEDAM KILOGRAMA SREBRA u ručnom prtljagu! Zaplena na beogradskom aerodromu ''Nikola Tesla''

Podeli vest

Carinici su na aerodromu ''Nikola Tesla'' sprečili pokušaj jednog putnika da u ručnom prtljagu prokrijumčari 51 srebrni novčić i sedam srebrnih poluga od po jedan kilogram, saopštila je danas Uprava carina

Putnik je doputovao 13.jula letom iz Minhena, preuzeo prtljag i uputio se ka zelenom kontrolnom prolazu, namenjenom onima koji nemaju ništa za prijavljivanje.

Cariniku, koji ga je zaustavio i pitao da li ima nešto da prijavi, odgovorio je odrečno, rekavši da sem ličnog prtljaga ne nosi ništa sa sobom.

Prilikom skeniranja njegovog kofera, koji osim što je bio neuobičajeno težak, uočene su i nepravilnosti, zbog čega je prtljag i detaljno pregledan.


Carinici su u njemu pronašli 51 srebrni novčić i sedam kilograma srebra u polugama, čija će vrednost naknadno biti procenjena.

Kako navode iz Uprave carine, neprijavljeno srebro zadržano je do okončanja prekršajnog postupka, pokrenutog protiv putnika pred nadležnim sudom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija