• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.07.2022

13:42

POLICIJA NA TRAGU UBICA ENVERA KOLAŠINCA! Objavljen foto-robot svedoka likvidacije MUP UPUTIO APEL GRAĐANIMA

Limburška policija

Vesti

POLICIJA NA TRAGU UBICA ENVERA KOLAŠINCA! Objavljen foto-robot svedoka likvidacije MUP UPUTIO APEL GRAĐANIMA

Podeli vest

Pevač Enver Miki Kolašinac (43) ubijen je u četvrtak 7. jula u Holandiji. On je likvidiran u sačekuši u stambenom naselju u mestu Buhten (provincija Limburg)

Naime, telo Kolašinca pronađeno je oko 16.30 ispred garaže posle dojave da je bilo pucnjave, a lokalna policija traga za svedokom, čiji je foto-robot objavljen.

 

 

Muškarac je na dan ubistva viđen u blizini mesta događaja. Mišićave je i masivne građe, visine oko 180 cm, starosti između 50 i 60 godina, smeđih očiju, istaknutih obrva i crne kose, širokim nosom i sa puno bora. Na sebi je toga dana imao ravan tamni kačket, plave farmerke sa crnim prugama na prednjoj strani, tamnu letnju jaknu sa upečatljivom kragnom i crne cipele.

U cilju rasvetljavanja ovog ubistva, molimo sve građane da, ukoliko prepoznaju lice, ili imaju informacije o ubijenom muškarcu koje bi pomogle istrazi, prijave na broj telefona 011/361-7224 ili  0113617223

Foto: printscreen

Enver Kolašinac u spotu

 

Policija je u međuvremenu pregledala snimke sa nadzornih kamera iz kraja gde se zločin dogodio.

- Cilj je da se dobiju što precizniji podaci o poslednjim trenucima žrtve - navodi se u policijskom saopštenju, u kome se mole svi koji imaju bilo kakve informacije o ovom zločinu da ih jave.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija