• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.07.2022

09:54

Evo ko je MISTERIOZNA CRNKA koja je odvezla Marjanovića na izricanje presude za ubistvo supruge! NA RUCI IMA ISTU TETOVAŽU KAO I ZORAN NA VRATU!

Insajder/Vitomir Bošnjak

Vesti

Evo ko je MISTERIOZNA CRNKA koja je odvezla Marjanovića na izricanje presude za ubistvo supruge! NA RUCI IMA ISTU TETOVAŽU KAO I ZORAN NA VRATU!

Podeli vest

Atraktivna crnka koja je u crvenom "puntu" odvezla Zorana Marjanovića iz kuće u Borči ka sudnici gde će u 11 sati danas biti saopštena presuda za ubistvo njegove supruge, pevačice Jelene Marjanović, je Zorica Zoka Mitrović - Marjanovićeva dugogodišnja devojka koja je uz njega tokom celog procesa

 

Spekulisano se da je Zorica bila ljubavnica Marjanovića i dok je bio u braku sa pokojnom Jelenom.

Kako je Informer i ranije pisao, ona ga je, kada je uhapšen zbog sumnje da je upravo on ubio Jelenu na nasipu u Crvenki 2016. godine, na sve strane branila i tvrdila da nije kriv. Ubrzo nakon toga otkriveno je da su njih dvoje u vezi.

Foto: Marko Đoković

Zoran Marjanović u kafiću pre izricanja presude

Ekipa Informera se u septembru 2017. godine da je Zorica tada u Borči već uveliko živelai kao u svojoj kući i dočekivala goste poput prave domaćice.

Koliko je ova veza ozbiljna, najbolje pokazuje činjenica da se upravo Zorica na dan Zoranovog hapšenja automobilom zaletela na inspektore koji su došli da ga privedu. Kako smo tada saznali od komšija u njihovoj ulici, Zoran i Zorica se viđaju već godinu dana, a ova devojka se u kuću Marjanovića preselila još pre nekoliko meseci.

- Nekoliko nedelja nakon Jeleninog ubistva devojka koja se na Fejsbuku potpisuje kao Zorica Zoka je pokrenula grupu "Podrška za Zorana Marjanovića". Ona je tamo Zorana branila svim srcem i napadala je novinare koji ružno pišu o njemu. Zbog toga je Zoran odlučio da je upozna i oni su vrlo brzo počeli da se zabavljaju. Sada su već u ozbiljnoj vezi, koja traje oko godinu dana. Poslednjih nekoliko meseci ta Zorica živi u kući Marjanovića i već se ponaša kao da je kod svoje kuće. Uz to ju je i porodica prihvatila, odlično se slaže sa Zoranovim roditeljima i pokušava da maloj Jani preuzme ulogu majke. Nama koji živimo u komšiluku deluje da je Zoran u potpunosti zaboravio Jelenu. Da se nije dogodilo ovo hapšenje, ubeđeni smo da bi je već zaprosio - rekla nam je tada jedna komšinica, dobro upućena u dešavanja u kući Marjanovića.

Foto: Informer

Zoran Marjanović i Zorica Mitrović

Mitrovićeva na ruci ima identičnu tetovažu kao i Marjanović na vratu - simbol pobede dobra nad zlom. Uparene tetovaže uradili su pre nekoliko godina.

- Moje tetovaže su patriotskog karaktera i simbolizuju spremnost za borbu u odbrani nedužnih, pravednih i slabijih. Nedužan sam prošao čitav pakao i rešen sam da život posvetim borbi u kojoj ću štititi nedužne. Ako treba i da stradam u toj borbi, bila bi mi čast i moram da napomenem da ima nas dovoljno - rekao je ranije Zoran govoreći o tetovaži na vratu, ali i drugim tetovažama koje je uradio po izlasku iz pritvora.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija