• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.07.2022

12:17

PRVE FOTOGRAFIJE ZORANA MARJANOVIĆA NAKON IZRICANJA PRESUDE!

Insajder/Marko Đoković

Vesti

PRVE FOTOGRAFIJE ZORANA MARJANOVIĆA NAKON IZRICANJA PRESUDE!

Podeli vest

Zoran Marjanović napustio je sudnicu nakon izricanja presude za ubistvo supruge Jelene Marjanović u aprilu 2016. godine

Viši sud u Beogradu upravo je doneo presudu da je Zoran Marjanović kriv za ubistvo supruge Jelene. Tužilaštvo je tražilo 40 godina zatvora za Marjanovića i pritvor nakon izricanja presude. 

Zoranu je određen pritvor je, uručeno mu je rešenje, ali je pušten. 

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, sudija nije naložila da direktno bude sproveden u pritvor, već će ga odeljenje za potrage tamo privesti.

On je iz sudnice otišao u kafić gde se kratko zadržao. Nakon što je popio piće, uputio se ka Borči.

Foto: Marko Đoković

Inače, vidno ljuti i nezadovoljni razvojem situacije advokati Zorana Maranovića nisu birali reči u komentaru po izlasku iz Palate pravde.

- Ovo je Palata nepravde, ovo je sud potrebe, a ne sud pravde. Ovo je sprdnja i sramota za srpsko pravosuđe, rekao je Stefan Jokić, dok je njegov koleg Nikola Dunmić bio mnogo umereniji.

- Presuda je doneta bez ijednog personalnog dokaza, nije postojao niko da ga je video da je uradio to krivično delo, kao što ni na njemu ni na njoj nije pronađen nikakav trag koji bi upućivao na takav zaključak. Predsudu smatram skandaloznom, a pratite šta će se nakon nje dešavati - rekao je Dumnić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17