• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Rafailović

24.07.2022

07:00

MOTIV UBISTVA NIJE UTVRĐEN, ADVOKATI ODBRANE NAPRAVILI VELIKI PROPUST! Novinarka Keković, koja je pratila ceo slučaj Marjanović otkriva nove detalje

printscreen

Vesti

MOTIV UBISTVA NIJE UTVRĐEN, ADVOKATI ODBRANE NAPRAVILI VELIKI PROPUST! Novinarka Keković, koja je pratila ceo slučaj Marjanović otkriva nove detalje

Podeli vest

Novinarka Ljiljana Keković, koja je od početka pratila slučaj ubistva Jelene Marjanović, prokomentarisala je za Informer presudu kojom je danas suprug pevačice Zoran Marjanović osuđen na 40 godina zatvora

 

- Evo, posle šest godina danas je izrečena pevostepena nepravosnažna presuda Zoranu Marjanoviću. Osuđen je na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora, a kaznu je izreklo sudsko veće na osnovu izvedenih dokaza - rekla je Ljiljana i dodala:

- E sad, tu se postavlja pitanje da li je to bio samo krug indicija koji je doveo do toga da sudsko veće zaključi da je Zoran Marjanović nedvosmisleno ubio suprugu Jelenu Marjanović na svirep i podmukao način ili je sudsko veće zaista raspolagalo neoborivim dokazima. Da li je sudsko veće raspolagalo neoborivim dokazima znaćemo nakon žalbi njegovih advokata i odluke apelacionog suda. Ono što sam ja zaključila na osnovu praćenja suđenja u sudnici, mislim da su veštaci u velikoj meri bili na strani odbrane da je Zoran Marjanović nevin. Između istalog, njegovu garderobu na dan ubistva u kojoj je bio na dan kad je Jelena ubijena i uvrđeno je da na njoj nije bilo tragova krvi.

- Nakon ubistva se mesecima razvlačilo po medijima da je on isključio svoj telefon nakon ubistva, da je više od 20 minuta bio isključen, da je za to vreme on nju ubio na nasipu. Stručnjaci su utvrdili da se možda signal izgubio, ali da telefon nije bio isključen. Imamo i iskaz njegove ćerke Jane koja je u više navrata saslušavana i devojčica je tvrdila da je otac bio sve vreme sa njom dok je majka bila na stazi. Takođe imamo i iskaz njegove pokojne majke koja je rekla da je ćerka zvala sa staze, rekla joj da trči, da će doneti ručak i da ništa ne brine. Nakon toga je ubijena. Time su demantovane priče da je Jelena ubijena dan ranije i da je njeno telo tu doneseno - rekla je Keković za Informer.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija