• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.07.2022

19:57

MARJANOVIĆA IZVELI IZ 29. NOVEMBRA! Evo gde ga sada prebacuju! (VIDEO)

Informer.rs

Vesti

MARJANOVIĆA IZVELI IZ 29. NOVEMBRA! Evo gde ga sada prebacuju! (VIDEO)

Podeli vest

Marica sa Zoranom Marjanovićem u pratnji policijskih automobila napustila je zgradu SUP-a 29. Novembra

Kako Informer saznaje, Zorana Marjanovića prebacuju u istražni zatvor gde će i ostati dok Apelacioni sud ne donese odluku.

Kako smo već pisali, njemu će se najpre utvrditi identitet, odnosno potvrditi, a zatim će ga pre sprovođenja u ćeliju detaljno pregledati lekar.

 

 

 

Ukoliko mu ne treba medicinska pomoć, Zorana će odvesti u ćeliju za izolaciju zbog epidemioloških mera i na sedam dana. Tokom boravka u izolaciji imaće cimere i porodica neće moći da ga posećuje, ali će moći da mu donesu paket do prijavnice.

Podsećamo, sud je doneo jednoglasnu odluku da Zorana Marjanovića kazni maksimalnom kaznom od 40 godina zatvora jer je suprugu Jelenu Marjanović lišio života na svirep i podmukao način 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija