• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.07.2022

21:08

Pitali smo građane šta misle da li je Zoran Marjanović ubica? Evo šta su nam rekli!

informer

Vesti

Pitali smo građane šta misle da li je Zoran Marjanović ubica? Evo šta su nam rekli!

Podeli vest

Zoran Marjanović osuđen je danas kaznom 40 godina zatvora za ubistvo supruge Jelene Marjanović u aprilu 2016. godine na nasipu u Borči

Marjanovićevi advokati odmah nako izricanja presude napustili su Sud istakavši da je presuda sramna i skandalozna. Kako su naveli, Tužilaštvo nema konkretnih dokaza. 

U sudu je burno reagovala i Marjanovićeva partnerka, koja je rekla da sud treba da bude sramota jer je Zoran nevin, a potom je ispraćena iz sudnice.

Foto: informer

Zoran Marjanović

Sudija Jelena Škulić: Ubio je na svirep i podmukao način

Škulićeva je prilikom izricanja presude rekla da je nesumnjivo dokazano da je Marjanović iskoristio poverenje svoje supruge i ubio je na svirep i podmukao način kako je opisano u optužnici.

Foto: Informer

Zoran Marjanović i Jelena Marjanović

Ekipa Informera pita je Beograđane da li smatraju da je Zoran počinio zločin. 

- Verovatno je on, 99 odsto sam siguran da je kriv - rekao je jedan Beograđanin. 

- Ja mislim da on nije kriv zato što nema dovoljno dokaza - jedan je od komentara. 

- Ovakvim stvarima bi trebalo da se bavi sudstvo. Ja nisam imao uvid u dokaze, ali ako je sud tako odlučio trebalo bi da jeste - rekao je mladić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Monarh

pre 1 godinu

Kakav to sud sudi coveku bez dokaza i na osnovu ubedjenja sudije da je kriv jer covek cita novine... Ne mogu da verujem u ovo...

sokan

pre 1 godinu

Proveriti kada je istetovirao suzu ispod desnog oka ,obzirom da značenje te tetovaže predstavlja : Pogledajte pregled nekih od najpopularnijih tetovaža među kriminalcima i njihovih značenja. Suza Suza ispod desnog oka znači da je onaj ko nosi tetovažu počinio ubistvo ili je to barem pokušao. Suza ispod levog oka je bezazlena.

Realno

pre 1 godinu

Sasvim je moguće da Zoran nije neposredni ubica ali je više nego izvesno da je saučesnik. Moje mišljenje je da je Jelena ubijena u kući u Borči i potom odnesena na mesto gde je pronađena mrtva a prave ubice su Zoranovi otac i majka. Na žalost, zbog diletantskog postupanja policije i skupljanja tragova U KUĆI tek nekoliko dana nakon ubistva (pa čak i to je urađeno traljavo i diletantski) Marjanovićima je dato više nego dovoljno vremena da uklone tragove. Ako se ne ispostavi da je sud zaista imao materijalne dokaze, sva je prilika da će Zoran biti pravosnažno oslobođen na apelaciji a ime ubice i šta se zaista desilo verovatno nikada nećemo saznati.

Milena

pre 1 godinu

Ma kakvi glupi gradjani,razumeju se ko Marica u k...i. Neka neko objasni zasto je policajac uzeo telefon i obrisao sve iz njega.Tu je bio dokaz njene odluke o razvodu koju je ubica video.Kako je kaznjen policajac,samo je prebacen da i dalje moze tako nesto da uradi.Zato gradjani nemaju poverenje u policiju.Zasto se to sve sa policajcem krije,da li je on saucesnik,kako je tako brzo stigao kod Zorana da mu bude podrska?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija