• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

23.07.2022

07:48

SVI DETALJI LJUBAVNE VEZE ZORANA MARJANOVIĆA! Zoricu smuvao godinu dana posle Jeleninog ubistva IMAJU ISTE TETOVAŽE

Insajder/Marko Đoković

Vesti

SVI DETALJI LJUBAVNE VEZE ZORANA MARJANOVIĆA! Zoricu smuvao godinu dana posle Jeleninog ubistva IMAJU ISTE TETOVAŽE

Podeli vest

Zoran Marjanović juče se prvi put pojavio u javnosti sa svojom novom devojkom Zoricom Zokom Mitrović

Njihov zajednički dolazak u Palatu pravde, na izricanje presude, privukao je veliku pažnju javnosti. Zorica Mitrović je sa Marjanovićem bila od kada je napustio kuću u Borči, tokom suđenja i nakon njega, pa sve dok policija nije došla u porodičnu kuću da ga uhapsi.

Kako pišu mediji, Zorica i Zoran su se smuvali samo godinu dana posle smrti Jelene Marjanović ali to nikada nisu želeli javno da potvrde. Ona je bila u njegovoj kući i kada ga je policija prvi put uhapsila. Baš kao i juče, Zorica je i tada negodovala i bunila se što njenog dečka policajci lišavaju slobode.

Iako su dugo demantovali svoju romansu, Marjanović i Mitrovićeva odlučili su da više ne kriju svoju bliskost, pa se se na izricanju presude po prvi put pojavili zajedno!

- Nisam siguran da li su se zvanično venčali, ali svakako su u zajednici. Ne odvajaju se. Iako po Zoranovom izlasku na slobodu nisu želeli da ih ljudi sreću i vide zajedno, sada više ne kriju ljubav. Pojavljuju se u gradu, sede u restoranima i kafićima, druže se sa prijateljima - otkrio je izvor medijima.

Foto: Insajder/Marko Đoković

Zorica i Zoran ispred sudnice

Da su Zoka i Marjanović više od prijatelja, potvrdile su nam i Marjanovićeve komšije iz Borče, koje su rekle da ih stalno viđaju zajedno i da im se čini da Zorica živi u kući Marjanovića.

Da u životu udovca postoji nova žena, prvi put se saznalo 15. septembra 2017. kada je uhapšen prvi put. Iako su se mnogi začudili što je Marjanović samo godinu dana od smrti žene uplovio u novu vezu, njima to nije smetalo. Dok je Zoran prvi put bio u pritvoru, u kom je proveo 10 meseci, postojale su čak i informacije da njih dvoje planiraju da se venčaju, kako bi ona mogla da ga posećuje.

Međutim, to se nije dogodilo, a njih dvoje više nisu eksponirali svoj odnos, krili su ga od očiju javnosti, pa se mislilo da nisu više zajedno.

- Sada je Zoran prvi put javno viđen sa Zoricom, čime su pokazali da su i dalje vrlo prisni. Čak imaju i iste tetovaže, ona na ruci, a on na vratu. Ta tetovaža, po objašnjenju Marjanovića, simbolizuje pobedu Svetog Đorđa nad zlom aždajom, što znači pobedu dobra nad zlom - podseća sagovornik.

Zoran Marjanović osuđen je na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene 2. aprila 2016. na nasipu u Borči.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija