• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.Kostić

23.07.2022

18:08

MILE JE 30 GODINA MALTRETIRAO IVANU, A ONDA JOJ NOŽEM PRESUDIO! Jezivi detalji porodične tragedije u Futogu!

S.K.

Vesti

MILE JE 30 GODINA MALTRETIRAO IVANU, A ONDA JOJ NOŽEM PRESUDIO! Jezivi detalji porodične tragedije u Futogu!

Podeli vest

Mile Maksimović (53) iz Futoga ubio je na mestu svoju suprugu Ivanu Radulov (50), u noći između petka i subote u dvorištu njihove porodične kuće, zadajući nesrećnoj ženi nekoliko udaraca nožem, a potom je pokušao samoubistvo prevlačeći sečivom po vratu.

Za 30 godina braka često je maltretirao svoju sada već pokojnu suprugu. Ovo je novinarima ispričala majka pokojne Ivane, koja nije imala lepe reči za zeta, iako su oni iz dva različita braka imali troje odrasle dece. Uoči ubistva sin je izašao iz kuče, dok je tu ostala kćerka, koja ej prema neproverenim informacijama, bila u kući kada se u dvorištu dogodila tragedija.

- Ivanu je Mile godinama maltretirao. U braku su bili 30 godina, ali je ona stalno živela pod stresom, pa je nedavno operisala štitastu žlezdu. Videla sam je nekoliko sati pre ubstva, izgledala je ošamućena, verovatno zbog lekova – rekla je nesrećna žena.

Kako je ispričao njihov sin, tragediji je prethodila celodnevena svađa supružnika.

- Ceo dan su se svađali i prepirali oko nekakvog novca koji je ona potrošila ali ga je uložila u ovu kuću, da nama svima bude bolje i lepše za život – ispričao je novinarima Nikola- Mija Maksimović.

On je ispričao da svađu više nije mogao da trpi pa je otišao u grad, a posle toga ga je pozvao ujak i saopštio da mu je otac ubio majku.

Foto: V. Vučićević/Informer.rs

 

Sin je dodao da je njegova starija sestra Ana (28), njihova kćerka, pokušala da zaštiti mamu udarajući klompom oca , ali kad je ugledala nož u njegovoj ruci uspela je da pobegne.

- Tada su se pojavili i policajci. Rekli su mu da baci nož a on ih je samo pogledao i u tom trenutku sebi prerezao vrat- ispričao je sin ubijene žene.

Nisu živeli u skladnom braku, spiskali su ušteđevinu

Miletov brat takođe je potvrdio da supružnici nisu živeli u skladnom braku, pogotovu u poslednje vreme zbog materijalnih problema, jer su „ spiskali ušteđevinu“.

Ovaj zločin je potresao meštane Futoga, a policija i tužilaštvo su izvršili uviđaj. Iz Kliničkog centra Vojvodine saopštili su da je u Urgentni centar te zdravstvene ustanove M.M. primljen 23. jula u dvadeset minuta posle ponoći.

- Pacijent je primljen sa povredom u predelu vrata. Nakon sprovedene dijagnostike i operativnog zbrinjavanja, pacijent je stabilnog stanja smešten na Odeljenje poluintenzivne nege UC, radi nastavka lečenja – navedeno je iz Pi-ar službe UKCV. Istraga o ovoj tragediji je u toku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija