• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.07.2022

20:08

IMALA JE MASNICU ISPOD OKA, NIKAD SE NE BI UBILA! Ispovest majke pokojne influenserke: Drugarica je vratila Kikinu šifru tek nakon što se uverila da je OBRISALA  SVE PORUKE! (VIDEO)

Printscreen

Vesti

IMALA JE MASNICU ISPOD OKA, NIKAD SE NE BI UBILA! Ispovest majke pokojne influenserke: Drugarica je vratila Kikinu šifru tek nakon što se uverila da je OBRISALA SVE PORUKE! (VIDEO)

Podeli vest

Majka preminule Kristine Kike Đukić, Nataša Đukić, obratila se pratiocima preko Jutjub kanala i iznela nove detalje o smrti svoje ćerke

Nataša Đukić danas je na svom Instagram profilu najavila da će ispuniti obećanje i da će se nakon svih skupljenih dokaza obratiti javnosti.

- Večeras u 18:45h video na Kikinom kanalu jer zaslužujete da čujete istinu. Obećala sam vam da kada skupim sve dokaze da ću ih izneti javno pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću - napisala je Nataša na Instagramu.

 

 

Nataša je na samom početku obraćanja objasnila šta se desilo kobnog decembra 2021. godine, o čemu je Informer već pisao nakon ekskluzivnog intervjua sa njom.

- U 12.30h me je nazvala Kikina drugarica da mi čestita rođendan i od pola sata razgovora ona je sve vreme pljuvala po Kikinom dečku i rekla kako je on juče upao u stan dok je ona išla po kafu i obrisao joj Instagram nalog. Ali, ja sam to već znala jer Kika nikada ništa nije krila od mene. Jedino sam dodala da su oboje psihijatrijski slučajevi i da treba da se raziđu. Predložila sam joj da ako hoće, dođe, kad i drugi oko 18h, a da će Kika doći kada se probudi, na šta je ona odgovorila da će videti.

Oko 17h mi je odgovorila da neće doći ranije jer mora da čeka Kovid test, ali mi je čudno bilo što u pola sata razgovora koji je obavila sa mnom kada mi je čestitala rođendan to nije ni nagovestila. U 18h su došli svi sem njih dve - ispričala je Nataša Đukić.

Nataša je u nastavku ispričala kako je došla do Kikinog stana nakon što joj ćerka nije odgovarala na poruke i sa čime se suočila nakon što joj je doktorka koja je izlazila iz stana rekla da nema dobre vesti.

- 9. decembra Kikina drugarica na Kikinom Instagramu stavlja objavu o smrti i taguje sebe. Moje dve ćerke i ja joj tražimo šifru, ona kaže da ne zna, ali nam nakon četiri meseca daje šifru Kikinog Instagram naloga i moja najstarija ćerka konstatuje da je jako puno poruka obrisano sa naloga. Što znači da je čekala da bude sigurna da je sve obrisala i tek onda da nam da šifru - kaže majka pokojne Kike.

Ona je istakla da je Kika naručila hranu pre nego što se ubila, i pitala da li bi neko to radio ako ima nameru da sebi oduzme život.

- Saznali smo da je neko otpečatio stan. Posle smo saznali da postoji video nazdzor, al' je upravnica zgrade rekla da se čula sa advokatom i da ne sme da mi da snimak. Molila sam je da mi da makar 7. i 8. decembar, jer će se videti ko je ulazio u zgradu, ali moj vapaj nije uslišen. Neko je upao na njen Jutjub nalog 7. decembra, a 9. je objavljen video o njenoj smrti. Kao da je neko čekao da umre, pa da to objavi.

Ćerka Jelena mi je rekla da je, kad je bila na prepoznavanju tela, ispod Kikinog oka videla masnicu, kao da ju je neko udario pesnicom. Možda je Kika baš zbog tog udarca ležala u onom položaju. Drugarica je rekla da mi je javila da je Kiki loše, a da sam joj ja rekla da spremam rođendan. Rekla je i da je Kika dva puta pokušala da se ubije, što nije istina. Detektivske agencije su mi rekle odmah da nisu zainteresovane, čim su čule Kikino ime. Jednom je rekla dečku da će da se ubije, pa ju je on vodio i u Lazu, al' je tamo odmah rekla da se ne bi ubila, nego je samo htela da dođe do nje. Kika je bila veliki manipulator, kad je ljubav u pitanju, i veoma sebična.

Nikad se ne bi ubila. Bog neka prašta svima, mojoj ćerki se moglo pomoći. Kikino navodno oproštajno pismo je napisano dan nakon što je ubijena. Ona nije mogla da napiše to pismo, već neko drugi - zaključila je Kikina majka Nataša.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

KIKA JE IMALA MILIONSKE UGOVORE, SIGURNO SE NIJE UBILA! Greše kad kažu da je u pitanju samoubistvo! Majka Kristine Đukić ekskluzivno za Informer: OČAJNA SAM!
Hronika

KIKA JE IMALA MILIONSKE UGOVORE, SIGURNO SE NIJE UBILA! Greše kad kažu da je u pitanju samoubistvo! Majka Kristine Đukić ekskluzivno za Informer: OČAJNA SAM!

Ne mireći se tragičnom smrću ćerke, a tražeći odgovore na mnoga nerešena pitanja, majka influenserke Kristine Đukić Kike Nataša Đukić Veličković reagovala je na odluku Tužilaštva u kojoj se kaže da nema razloga za pokretanje krivičnog postupka protiv bilo kog lica, za bilo koje krivično delo, u vezi sa okolnostima pod kojima je nastupila smrt

20.07.2022

16:57

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija