• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

27.07.2022

20:20

KUMA ZORANA MARJANOVIĆA SE OGLASILA PRVI PUT POSLE NJEGOVOG HAPŠENJA! Znala je sve šta se dešava u kući u Borči, a evo šta je rekla o presudi

printscreen

Vesti

KUMA ZORANA MARJANOVIĆA SE OGLASILA PRVI PUT POSLE NJEGOVOG HAPŠENJA! Znala je sve šta se dešava u kući u Borči, a evo šta je rekla o presudi

Podeli vest

Vera Vukomanović, kuma Zorana Marjanovića koji je prošlog petka nepravnosnažno osuđen na 40 godina zbog ubistva supruge Jelene, oglasila se nakon vraćanja svog kuma u pritvor i poručila da se užasno osećaju

- Užasno smo! Ne mogu ništa više da kažem, za sve pitajte advokate - poručila je kuma Vera Vukomanovć.

Ona, međutim, nije želela da otkrije kako se oseća Zoran koji je juče primio svoju prvu posetu, kada su ga posetili brat Miloš, sin Uroš i snaha Milica, koji su mu odneli paket i dva i po sata se zadržali u poseti.

Vera Vukomanović najbliža je prijateljica Marjanovića i praktično živi sa njima u kući. Ona je tokom istrage saslušavana, a svedočila je i pred Višim sudom.

Foto: Informer

Vera Vukomanović i Zoran Marjanović

Ona nije propustila nijedan bitan događaj u domu Marjanovića, pa je tako privukla pažnju i tokom hapšenja Zorana, jer je doživela peh. Naime, Vukomanovićeva koja je krenula da zatvori pse - porodične ljubimce, nehotice je zaključala policajce koji su izvodili Zorana, te su oni nekoliko trenutaka ostali zarobljeni u kući dok ih neko iznutra nije otključao.

Zoran Marjanović je u petak osuđen zbog zločina koji se dogodio 2. aprila 2016. godine na nasipu u Crvenki. Nakon što je presuda izrečena, Zoran Marjanović je otišao svojoj kući, a posle nekoliko sati ispred doma u Borči pojavili su se pripadnici Interventne jedinice i inspektori koji su ga sproveli u pritvor.

Miloš Marjanović: Za sve pitajte advokate

Zoranov brat, Miloš Marjanović, kao i kuma Vera, poručio je da neće davati izjave.

- Za sve kontaktirajte advokate, ja nemam nikakav komentar - rekao je Miloš.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Karma

pre 1 godinu

Čuj, Zoran se oseća loše ... A kako se osećaju nesrećna Jelena i Jana? I treba da se oseća loše jer je u zatvoru gde će da truli 40 godina, zasluženo. Ja sam siguran da je nije on sam ubio i da su mu pomogli ostali članovi porodice koji će po svemu sudeći proći bez kazne - osim ako Zoran ne odluči da prizna celu istinu.

Mirjana

pre 1 godinu

Covece tri advokata!?sta ce my ako nije kriv i odakle njemy tolike pare za advokate?!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija