• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs

29.07.2022

11:13

VERUJEM DA ZORAN ZNA KO JE UBIO JELENU, ALI ... Novinarka Informera otkriva: Marjanović mi je pričao da...

printscreen

Vesti

VERUJEM DA ZORAN ZNA KO JE UBIO JELENU, ALI ... Novinarka Informera otkriva: Marjanović mi je pričao da...

Podeli vest

Zoran Marjanović je prvostepeno osuđen na 40 godina zatvora zbog ubista supruge Jelene Marijanović. Novinarka Informera Jelena Rafailović je od ubistva pevačice 2016. godine pratila ovaj slučaj i otkrila šta je sve saznala od Zorana sa kojim je često vodila razgovore

Novinarka Informera je ispričala kako je tekao dan kada je Jelena ubijena i šta je ono što joj je Zoran otkrio. 

- To nije bio prvi put da je Jelena trčala na nasipu u Borči. Imali su neko nepisano pravilo - da Zoran ostane sa Janom da se igra dok Jelena istrenira, a potom da se sretnu na sredini nasipa ili da je sačekaju na početku. On je rekao da se Jana tog dana igrala, brala je cveće i bila sa kozama, a znamo i da ga je žena koja je čuvala koze videla tog dana. U jednom trenutku je Zoran krenuo sa Janomn u nameri da sačekaju Jelenu. Kako Jelene nije bilo počeli su da je traže. Prvo je pomislio da je Jeleni pozlilo i da se onesvestila - pričala je Jelena Rafailović i otkrila sa kim je pevačica imala poslednju komunikaciju: 

- Jelenina majka Zorica mi je ispričala da su čele pre nego što je otišla na trčanje. Poslednji razgovor je Jelena imala sa kuma Verom koja živi sa Marjanovićima. Zorica je Jelenu zvala tog dana nekoliko puta, ali se pevačica nije javila. 

Foto: printscreen

Jelena Rafailović

Pre nego što je Jelena ubijena, Zoran Marjanović je isključio svoj mobilni telefon i postao nedostupan. Nakon ubistva, telefon je ponovo postao dostupan, odnosno registrovan od strane baznih stanica.

- Zoran je rekao da nijednog trenutka nije isključivao telefon, a i meni se dešavalo radeći tu na nasipu da nisam imala signala - rekla je novinarka Informera. 

Jelenina majka u Zorana nikada do svoje smrti nije posumnjala, a nakon ubistva je razgovarala i sa Janom koja je boravila kod svoje bake. 

Foto: Informer

Zoran Marjanović i Jelena Marjanović

- Dete je objasnilo da je mama otišla da trči, a da je ona bila sa tatom. Rekla je da su trčali i tražili mamu, ali da se mama izgubila u travi. Pričala je i o šumi - prepričava Jelena. 

Jelena Rafailović smatra da Zoran nije ubio Jelenu, ali i da krije veliku tajnu. 

- Ja sumnjam da on zna ko je ubio Jelenu. Zapravo, verujem da on zna ko je ubica ali da iz nekog razloga ne sme da priča ili ne želi da priča. Verujem da se zato i tako ponaša - zaključila je Jelena. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija