• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.07.2022

19:00

FILMSKA SCENA KRAĐE AUTOMOBILA U ŽARKOVU! Kupac ušao da proba vozilo, dodao gas I NESTAO! Na jedan detalj nije računao, OVO GA IZDVAJA OD OSTALIH!

printscreen

Vesti

FILMSKA SCENA KRAĐE AUTOMOBILA U ŽARKOVU! Kupac ušao da proba vozilo, dodao gas I NESTAO! Na jedan detalj nije računao, OVO GA IZDVAJA OD OSTALIH!

Podeli vest

U petak 29. jula u ulici Vladimira Rolovića, usred bela dana dogodila se nesvakidašnja krađa automobila

Vlasnik automobila G.R. postavio je  automobil na oglas za prodaju, budući da je planirao da popodne provde van grada, komšiji je poverio ključeve auta kako bi potencijalnom kupcu pokazao auto koji prodaje.

 - Oko 17h pozvao me zaineresovani kupac i rekao da će doći za pola sata , objasnio sam mu da će komšija kome bezgranično verujem pokazati auto jer ja nisam tu - priča za Informer G.R.

Komšija D. Đ.  nije primetio ništa neubičajno u ponašanju jer je lopov rekao da je porodičan čovek, 1987.godište sa Voždovca i da kupuje automobil za svoju sestru, ali detalj da mu nedostaje mali prst na ruci mu je ostao duboko urezan.

Foto: printscreen

- Gledao je auto zainteresovano, primetio je da je branik oštećen i video sam da se izuzetno razume u automobile, kada je spustio ruku na haubu uočio sam da na levoj ruci nema mali prst. Plavkast, mršav, crvenkast u licu nosio je rozikastu majicu i torbicu oko struka. Pitao me je da proba auto, rekao sam da može na parkingu, išao je napred-nazad usporeno, na desetak metara od mene i onda je samo skrenuo u ulicu Vladimira Rolovića, čuo sam kako je dodao gas i pobegao autom - govori potrešeni D.Đ.

Komšija je  pozvao vlasnika i javio da je lopov pobegao i da pokuša da ga kontaktira.

Foto: printscreen

- Počinilac je imao stari model telefona, stalno ga je neko zvao, ali je on nervozno odbijao poziv, dodaje šokirani D.Đ. Međutim, on je bio zauzet, a zatim nedostupan. 

- Odmah sam upalio svoj auto i krenuo u potragu za njim misleći da se negde slupao ili se nešto desilo, napravio sam ceo krug, ali od njega ni traga. U policiju sam stigao kroz petnestak minuta i oni su odmah počeli potragu za njim - objašnjava D.Đ. 

Foto: printscreen

Kako kaže vlasnik, tokom izjave je i policija bila iznenađana ovim slučajem i drskošću počinioca, koji nije skrivao svoj vizuelni identitet.

Ceo događaj, od krađe na prakingu do ulice Vladimira Rolovića kroz koju je protutanjao snimljen je sa dve sigurnosne kamere.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija